VIDEO ! Thompson izazvao opću euforiju, evo kome je posvetio Čavoglave….

VIDEO ! Thompson izazvao opću euforiju, evo kome je posvetio Čavoglave….

Večeras se na stadionu Gospin dolac u Imotskom održava koncert ‘Imotski ne zaboravi’. Nakon Dražena Zečića Mate Bulića, na pozornicu se popeo i Marko Perković Thompson. Nastup je otvorio novom pjesmom ‘Ako ne znaš šta je bilo’.

‘Dobra večer, dragi prijatelji. Hvala na lijepom i toplom pljesku. Lijepo je biti ovdje večeras, u našem Imotskom. Predivna slika’, zahvalio je Thompson publici. 

Posebno je pozdravio ‘Hrvatske ruže’ koje su mu se pridružile na pozornici, a koje je okupio naš poznati tekstopisac Neno Ninčević

‘S ovim dragim ljudima napravit će puno lijepih pjesama, kao i ova. Drago mi je da sam dio ove priče, našeg Zečića i Bulića. Otpjevat ću nekoliko pjesama kao gost’, dodao je Thompson.

‘S obzirom na jučerašnji Dan pobjede, i danas ćemo u tom duhu otpjevati jednu pjesmu koja, vjeruje, svima nama budi sjećanja na Domovinski rat, a posebno 4. brigadi, 3. bojnoj imotskoj, koju posebno pozdravljam odavde. Pogađate vjerojatno o kojoj se radi’, rekao je prije nego što je zapjevao Čavoglave.