Nakon ljubavnog brodoloma ponovo napustila Hrvatsku….

Nakon ljubavnog brodoloma ponovo napustila Hrvatsku….

Podsjetimo, Vlatka je u travnju otkrila da uživa u vezi s bivšim ragbijašem te priznala da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled. No, nije potrajalo.

Voditeljica Vlatka Pokos oglasila se na društvenim mrežama, te je potvrdila da više nije u vezi s bivšim ragbijašem i unukom najznačajnijeg zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca, Većeslavom Holjevcem.
“Ponukana brojnim napisima u medijima o prekidu moje veze popraćenim sugestivnim interpretacijama svake moje Insta objave, želim reci sljedeće: da, Većeslav i ja prekinuli smo vezu. O njemu mogu reci sve najbolje, ostali smo u prijateljskim odnosima. Ne, nitko nikog nije želio kontrolirati; to zreli ljudi ne rade”, riječi su kojima je Pokos započela podužu objavu i nastavila:

“Ponekad se u životu sretne dvoje dobrih ljudi, no to ne znači da su dobri i zajedno. Nikad neću razumjeti interes javnosti i medija za moj privatan život ali eto, enigma je riješena. Uostalom, u Hrvatskoj za mene, za sada, nema mjesta u profesionalnom smislu stoga sam opet napustila Lijepu Našu.”, prenosi večernji