Doris Dragović za Dnevnik Nove TV o mladim pjevačima u Hrvatskoj: ”Ako te ne nosi pjesma, potraži nešto drugo”

Doris Dragović za Dnevnik Nove TV o mladim pjevačima u Hrvatskoj: ”Ako te ne nosi pjesma, potraži nešto drugo”

Sve je spremno za veliku večer dive domaće glazbene scene Doris Dragović. Nakon što su pulsku Arenu napunile velike inozemne zvijezde poput Due Lipe, Lennyja Kravitza i Duran Duran, večeras će niz nastaviti domaća zvijezda, Doris Dragović., piše showbuzz.hr

Publika može očekivati raspjevanu večer koja će povezati generacije.

Poznato je da pjesme Doris Dragović rado pjevaju i stariji i mlađi. Uostalom, imali smo to prilike već vidjeti u tri rasprodane zagrebačke Arene, a sada nastup i na najljepšoj hrvatskoj pozornici.

Gost Dnevnika Nove TV bila je upravo Doris Dragović.

”To je toplina koja me nosi i na toj energiji stoje sve moje pjesme, sav moj rad i sve ono što želimo ostvariti na svakom koncertu”, opisuje Doris svoje fanove.

Giuliano je nedavno izjavio kako mu je Oliver dao najvrijedniji savjet na početku karijere kada mu je rekao da ne komplicira i da jednostavno radi. Dolaze li njoj po savjete mladi pjevači i što im kaže?

”Složila bih se s Oliverom jer ukoliko ne uživamo u glazbi, teško je bilo što postići. Otprilike to i govorim mladima kad dođu po savjet, ako te ne nosi ta pjesma, onda potraži nešto drugo.”

Koncert uvijek ima neku dinamiku i redoslijed – kako je to kod nje? Koje su pjesme obavezne, a koje ostavlja za kraj kad je emocija na vrhuncu?

”Nekako su emocije vezane i za pokret i kad ljudi skoče, tu su ”Šakom o stol”, ”Da mora”, neke temperamentnije pjesme. Ali meni nema do nježnih pjesama punih ljubavi kad se sklopi i tekst i glazba osmišljene nad praznim papirom. Dogodi se taj nekakav klik i neka hrana za dušu…”, rekla je.

Kada je u Zagrebu izvodili pjesmu ”Jedini”, posvetila ju je suprugu koji ju je bodrio iz publike. Je li i večeras tu s obitelji i koliko joj znači njihova podrška?

”Naravno da su tu. Ne samo sada nego od samih početaka. Otkad sam počela stvarati, a njih imala u životu. Da nije bilo njihove suglasnosti, njihove podrške, sigurno ni mene ne bi bilo.”