Svečanu ceremoniju u Parizu zasjenio gaf jednog izvođača: ‘Gle, ovo su prvi prikazani testisi na OI!‘

Svečanu ceremoniju u Parizu zasjenio gaf jednog izvođača: ‘Gle, ovo su prvi prikazani testisi na OI!‘

Jedan je izvođač, koji je nastupio na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, privukao sve oči okupljenih na sebe…

Jedan je izvođač, koji je nastupio na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, privukao sve oči okupljenih na sebe, a razlog je pomalo bizaran.

Očekivalo se da će izvedbe slavnih pjevačica poput Lady Gage i Celine Dion ukrasti svu pažnju, no gledatelji koji su pratili ceremoniju, primijetili su jednog muškarca, plesača, koji im je zaokupio svu pozornost.

Naime, njemu su provirili testisi iz kostima u kojem je nastupao, a to nije promaknulo brojnim korisnicima X-a. Čini se da su spomenutom kratke hlačice uspjele zapeti uz nogu i prouzročile mu neugodu.

“A među rekordima oborenima na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. su i prvi testisi ikad prikazani na OI”, glasio je jedan od komentara.

Podsjetimo, spektakularnim otvaranjem održanim na obalama Seine u petak su svečano otvorene XXXIII. Olimpijske igre u Parizu.

Same igre otvorio je francuski predsjednik Emmanuel Macron nakon što su se prigodnim govorima okupljenima obratili predsjednik Organizacijskog odbora Igara Tony Estanguet i predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach.

Po prvi put otvaranje Igara odvijalo se u samom gradu, a ne na stadionu, pa je za osiguranje sudionika i gledatelja, koji se okupilo oko 300,000, angažirano 45,000 policajaca i tisuće vojnika., prenosi jutarnji