Thompsonovi fanovi napokon su došli na svoje, pjevač je objavio veliku vijest: ”Ekskluzivno pogledajte!”

Thompsonovi fanovi napokon su došli na svoje, pjevač je objavio veliku vijest: ”Ekskluzivno pogledajte!”

Marko Perković Thompson najavio je službeni izlazak spota nove pjesme “Ako ne znaš šta je bilo” koji će svjetlost dana ugledati u petak.

Nakon dvije godine pauze, Marko Perković Thompson odlučio se vratiti na scenu, a kako je ranije rekao, nije mogao ostati imun na tu želju svih oko njega.

Thompson je snimio i novu pjesmu “Ako ne znaš šta je bilo”, ali u javnost je, protiv njegove volje, procurila nedovršena verzija iste pjesme.

Novi glazbeni hit nastao u suradnji s bendom Hrvatske ruže otkupio je poznati autor Neno Ninčević koji s Thompsonom potpisuje tekst, a o datumu službenog izlaska spota nove pjesme oglasio se sam Thompson.

“U petak, 26.7., ekskluzivno na CMC televiziji u 12 sati pogledajte novi spot Marka Perkovića Thompsona i Hrvatskih ruža – ‘Ako ne znaš što je bilo’!”, napisao je Thompson.

Inače, Perković će 8. kolovoza održati svoj samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, a koliko je nedostajao svojim obožavateljima, potvrđuje informacija da su ulaznice za koncert potpuno rasprodane u samo nekoliko sati.