Pijani vozač skrivio tešku prometnu: u bolnici završila i dvomjesečna beba

Pijani vozač skrivio tešku prometnu: u bolnici završila i dvomjesečna beba

Foto: DVD VALPOVO / Teška prometna na cesti između Bizovca i Josipovca

Teška prometna nesreća na državnoj cesti D2 između Bizovca i Josipovca.

Kako javlja policija, između Samatovaca i „Sanitacije“ u četvrtak se u 17,45 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i jedna lakše.

Vozač (47) osobnog vozila prešao je na suprotnu stranu i udario u dva vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera. Prvim vozilom upravljao je 82-godišnjak koji je sletio s ceste i zadobio lakše tjelesne ozlijede.

“Drugim vozilom, koje se kretalo iza njega, upravljala je 42-godišnjakinja, a u kojem su putnici bila mala djeca, od kojih i dvomjesečna beba koja je hitno prevezena u Klinički bolnički centar Osijek na promatranje.

Vozač (47) kojem je alkotestom utvrđena prisutnost od 1,46 promila alkohola teško je ozlijeđen. Protiv vozača slijede odgovarajuće prijave.

U vremenu od 18.14 pa do 20.10 sati radi obavljanja očevida državna cesta broj 2, između Samatovca i Josipovca, bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao državnom cestom broj D34″, kažu jutros u osječkoj policiji.

Na mjesto nesreće vrlo brzo su stigli i vatrogasci DVD-a Valpovo koji su odradili sve potrebno i prevenirali dodatnu moguću štetu., javlja danica