Maja Šuput odmara u Istri, obožavatelje izbezumila nova fotografija: ‘Goriš!‘

Maja Šuput odmara u Istri, obožavatelje izbezumila nova fotografija: ‘Goriš!‘

Pozirala je u bijelo-žutom pugastom kupaćem kostimu u porečkom D‘Or Beach Baru

Popularna pjevačica Maja Šuput već je nekoliko puta podijelila kako odmara uzduž naše obale, a u posljednje se vrijeme zadržala u Istri. Šuput cijelo ljeto provodi na pozornici, no itekako voli odmoriti, posebice na plaži.

Sada je 44-godišnja pjevačica pozirala u bijelo-žutom pugastom kupaćem kostimu u porečkom D‘Or Beach Baru.

– Trenutačno raspoloženje – napisala je na engleskom jeziku u opisu objave, a njezini pratitelji odmah su pohvalili njenu liniju i privlačno ljetno izdanje. Nazvali su je “bombom” i “predivnom”, a neki su poručili da slavna pjevačica “gori u bikiniju” koji joj je istaknuo figuru.

Photo: Instagram

Na prvoj fotografiji Šuput se zaštitila od sunca šeširom i sunčanim naočalama, dok se na drugoj ispružila na ležaljci. Inače, atraktivne poze i oskudni kupaći kostimi joj nisu strani, pa je već nekoliko puta podijelila fotografije s plaže.

Usprkos tome što su je nekoliko puta okrivili za “fotošopiranje fotografija” za društvene mreže, nedavno je naglasila kako je objavila i fotografije na kojima je prirodna.

Photo: Instagram

Prema Instagram profilu popularne glazbenice, Maja je uživala u blagodatima Istre i prije ove fotografije. Naime, kao pravi hedonist i ljubitelj jela i pića, 44-godišnja Maja posjetila je jednu vinariju u društvu prijateljice Anite Tuček, a na lokaciju su stigle ni manje ni više nego helikopterom.

– Stigle smo sa stilom – napisala je pjevačica u opisu fotografija na kojoj poziraju uz helikopter nakon slijetanja, a malenom je Majinom sinčiću Bloomu ova vožnja bila ostvarenje sna., piše Jutarnji.hr