VIDEO Obavještajac ušao u automobil u kojem je bila bomba, eksplodirao je: Ostao bez nogu, stradala je i žena

VIDEO Obavještajac ušao u automobil u kojem je bila bomba, eksplodirao je: Ostao bez nogu, stradala je i žena

U automobil ruskog obavještajca postavljena je bomba koja je eksplodirala kada je jutros ušao u njega na parkiralištu na sjeveru Moskve. Ostao je bez stopala, a stradala je, kako navode mediji, i njegova supruga.

Bomba koja je bila postavljena ispod automobila u srijedu je na sjeveru Moskve teško ozlijedila ruskog vojnog obavještajca i neidentificiranu ženu, objavile su novine Kommersant. 

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je kako je u detonaciji neidentificiranog uređaja ozlijeđeno dvoje ljudi te da je pokrenuta istraga. 

Navodi se kako se radi o Andreju Torgašovu, zamjeniku načelnika 89. satelitskog komunikacijskog centra ruskih oružanih snaga. 

Toyota Land Cruises eksplodirala je nedugo nakon što su obavještajac i neimenovana žena ušli u vozilo, prenosi ruski medij uz snimke eksplozije

Kommersant, jedan od vodećih ruskih listova, piše kako je ozlijeđeni muškarac radio u glavnoj upravi ruske obavještajne agencije GRU.

Prema tim izvorima, Torgašev je u kritičnom stanju nakon što su mu u eksploziji raznesene obje noge, prenosi Moscow Times., prenosi dnevnik.hr