Thompson prvi put progovorio o stanju svog sina: ‘Posjećivali su nas i biskupi i svećenici, teško je bolestan…‘

Thompson prvi put progovorio o stanju svog sina: ‘Posjećivali su nas i biskupi i svećenici, teško je bolestan…‘

Marko Perković Thompson će 6. kolovoza kao jedan od izvođača nastupiti na koncertu ‘Imotski ne zaboravi‘, a 8. kolovoza će u istom gradu održati samostalni koncert. To će ujedno biti njegov povratak na glazbenu scenu nakon dvije godine izbivanja. Pjevač je za medije progovorio o povratku na pozornicu, kao i o bolesti njegovog sina Ante, koji je u srpnju 2022. završio u bolnici zbog zatajenja srca.

‘‘Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno, no još uvijek je teško bolestan i ispred nas je dug put njegova oporavka. Imamo vjeru i nadu da će mu biti i još bolje. Posjeduje nevjerojatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar‘‘, kazao je popularni pjevač u razgovoru za Hrvatski tjednik.

‘Mnogi su s nama dolazili moliti u crkve. Posjećivali su nas kod kuće i s nama molili, i biskupi, svećenici, laici, časne sestre, članovi raznih molitvenih zajednica i dandanas dolaze. Vjerujemo da je to pomoglo Anti da je danas živ jer je on po mnogim liječnicima medicinsko čudo. U Antinu spašavanju i liječenju bilo je uključeno mnogo liječnika i medicinskoga osoblja. Volio bih ovom prilikom zahvaliti svima koji su pomogli‘‘, kazao je Perković.

‘Dugo nisam razmišljao ni o čemu osim kako pomoći i olakšati život svome djetetu i obitelji. Ali onda doživiš da ti snagu i volju probude oni do kojih ti je najviše stalo. Odluka da nastupim na koncertu u Imotskome bila je i dodatni okidač da se preispitam. Kada sam vidio da je mojim najdražima silno stalo da pjevam, kao i mojim prijateljima i mojoj publici, odlučio sam se pokrenuti‘, kazao je Marko Perković za Hrvatski tjednik.