NOVI DETALJI O TRAGEDIJI U DARUVARU: ubojica je umirovljeni vojni policajac

NOVI DETALJI O TRAGEDIJI U DARUVARU: ubojica je umirovljeni vojni policajac

NOVO 12:30 Bjelovarsko-bilogorska policija se kratko oglasila o masakru u Daruvaru.

– Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je danas, 22. srpnja, u 10,10 sati zaprimila dojavu da je muška osoba uporabom vatrenog oružja usmrtila i ranila više osoba u domu za starije i nemoćne osobe.

Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem je pod nadzorom policije. Na mjestu događaja slijedi očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, kažu iz policije.


12:28 – Neslužbeno se doznaje da je ubojica umirovljeni vojni policajac K. P. (51), javlja MojPortal.


12:27 – Ravnatelj zavoda za Hitnu medicinu Nenad Mrzlečki izjavio je za MojPortal kako su djelatnici daruvarske Hitne, kada su došli na mjesto zločina, zatekli četiri preminule i četiri ranjene osobe koje su odmah prevezli u bolnice.

“Tri osobe hitno su prevezene u bolnicu u Pakrac, a jedna osoba u Viroviticu”, rekao je, dodavši da navodno ima i lakše ozlijeđenih.

O nezapamćenoj tragediji koja se jutros dogodila u privatnom domu za starije i nemoćne u Daruvaru oglasili su su se iz Grada Daruvara.

– Šokirani smo i u nevjerici u vezi ovog tragičnog događaja u staračkom domu u Daruvaru. Obiteljima poginulih izražavamo iskrenu sućut. Šokirani smo ovim nemilim događajem. Napadač je uhvaćen. Istraga je u tijeku – objavljeno je na službenoj Facebook stranici Grada., piše Jutarnji.hr