Vruće fotke! Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka i pokazala guzu u tangicama, evo što joj je napisala mama

Vruće fotke! Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka i pokazala guzu u tangicama, evo što joj je napisala mama

Ella je objavila fotografije snimljene u prirodi na kojima nema grudnjak i samo je u tangicama. Fotke je odmah komentirala njena mama Danijela.

Influencerica Ella Dvornik zagolicala je maštu pratitelja. Ella je objavila fotografije snimljene u prirodi na kojima nema grudnjak i samo je u tangicama. “Kako Šime Bilić i ja odlazimo pripremljeni na snimanje. Tema snimanja ‘slapovi’. Trebamo ponijeti: Ručnike, šlape da možemo hodati po kamenju u vodi, odjeću za presvlačenje u slučaju da se sve smoči. Ponijeli smo: Ništa od navedenog, tako da smo u auto sjeli s mokrim tenisicama i mokrom odjećom nakon čega smo mokri otišli jesti u restoran, jer nismo ponijeli ni ništa za jesti”, napsiala je Ella šaljivi opis uz seksi fotografije. 

FOTO: INSTAGRAM

Fotke je odmah komentirala njena mama Danijela. “A ćerce moja, ne bi valjalo da je bilo drugačije… genetika bi se sje*ala”, napisala je. Fotke su brzo skupile više od 10.000 lajkova, a mnogi su hvalili njen izgled u komentarima
Ella u posljednje vrijeme često progovara o temi vježbanja te otkrila kako odlasci u teretanu utječu na nju. Prije nekoliko dana započela je govoriti o ovoj temi i rekla da je vidjela promjenu na sebi – raširila su joj se bedra, odnosno da su joj noge dosta ojačale. “Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući”, kazala je popularna Zagrepčanka te dodala da je dobila dosta kilograma. 

FOTO: INSTAGRAM

Nekoliko dana nakon se ponovno javila i sada je pokazala i koliko kilograma trenutno ima. “Posljednji put sam ovoliko kila imala nakon poroda. Zato realno – ta brojka ništa ne znači“, poručila je uz fotku vage na kojoj je bila brojka od 63, 2 kilograma. 
Podsjetimo, Ella se nedavno požalila na neobičnu virozu zbog koje se budi ujutro znojna. “Imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i do kad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo”, rekla je Ella.

FOTO: INSTAGRAM