Mora skupit sve! Poljakinji samo stižu kazne za parkiranje, ostavila je i poruku kraj stakla

Mora skupit sve! Poljakinji samo stižu kazne za parkiranje, ostavila je i poruku kraj stakla

Vozačica, koja je parkirala u Makarskoj dobila je zavidan bunt parkirališnih kazni, odnosno ispisanih dnevnih karata od 48 eura. Neke sežu još u kolovoz 2023. što bi značilo da je itekako uporna

Poljakinja je nakupila cijelu kolekciju kazni za parkiranje. Kaže da ne uspijeva platiti karticom i moli da više ne dobiva. Ne pada joj na pamet pomaknuti vozilo.

Napisali su na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode primjer prometne nekulture iz Makarske

Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Naime, vozačica koja je parkirala u tom našem turističkom dragulju dobila je zavidan bunt parkirališnih kazni, odnosno ispisanih dnevnih karata od 48 eura. Neke sežu još u kolovoz 2023. što bi značilo da je itekako uporna. 

Ostavila je i poruku prometnim redarima.

– Pokušala sam tri puta platiti s karticom, ali ne funkcionira. Molim da ne dobijem listić. Pozdrav – piše na komadu papira za kojeg je čudo da se uopće vidi od niza izdanih računa. 

Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Njihova količina razljutila je brojne domaće, koji čak zagovaraju da joj oduzmu automobil.

– Dočekat je na granici, ne dat joj proć dok ne plati, pa ćeš vidjeti kako prolazi kartica…samo će vjerojatno nesmetano proći što je žalosno. Domaći sve plaćaju, a stranci se iživljavaju i onda će naša policija na kraj lita od nervoze udrit represiju na nas. Žalosno – piše jedan od komentatora.

No jedna žena je zaključila kako joj ovo na kraju neće biti problem platiti.

– Ima ona para, čim vozi takav auto! – napisala je jedna komentatorica., piše 24sata.