Pijte ovaj napitak svaki dan prije spavanja: Pomoći će vam da sagorite salo dok spavate

Pijte ovaj napitak svaki dan prije spavanja: Pomoći će vam da sagorite salo dok spavate

Prema Meagan, ovo ne samo da smanjuje apetit, već također potiče brži metabolizam. Osim toga, ovom napitku pripisuje i zasluge za značajno poboljšanje kvalitete kose

Korisnica @meaganonline tvrdi da je otkrila metodu koja joj pomaže za rast kose te ljepotu kože, no tu je još jedan benefit. 

Naime, kaže da napitak koji pije ujedno ubrzava sagorijevnje masti. Samo trebate pomiješati dvije šalice vode i tri žlice riže. Prokuhajte 15 minuta prije nego što je ocijedite, a za okus dodajte prstohvat soli.

Također, citira studiju koja sugerira da škrob u riži pomaže u – sprječavanju nakupljanja masti. Spominje da rižina voda potiče zdravlje crijeva i hidrataciju.

Prema Meagan, ovo ne samo da smanjuje apetit, već također potiče brži metabolizam. Rižinoj vodi ujedno pripisuje zasluge za značajno poboljšanje kvalitete kose.

Uz rižinu vodu ona pije i prašak za balansiranje hormona. Ovaj napitak smatra ‘čarolijom’, tvrdeći da je potpuno transformirala njezino tijelo.

Nije iznenađujuće da je video privukao značajnu pozornost, a žene su oduševljene brojnim dobrobitima rižine vode. Nekima je čak pomogao u gubitku težine.

Jedna je osoba izjavila da je izgubila oko 6 kilograma u dva tjedna, od kako navečer pije rižinu vodu.

Druga veli da je u pet dana izgubila dva i pol kilograma.

Međutim, nisu sve bile oduševljene tom idejom, a neke su izrazile sumnju. Jedna je priznala da je skeptična unatoč tome što je skinula nešto kilograma.

Druge su predložile da se recept pojača dodavanjem soka od limete, piše Mirror., piše 24sata.