Udarila policajca i istrgnula mu značku

Udarila policajca i istrgnula mu značku

U Policijskoj postaji Vodice provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom osumnjičenom za počinjenje napada na službenu osobu.

U petak, 12. srpnja, nešto nakon ponoć u Tisnom, u kampu Hostin za vrijeme održavanja festivala ‘Love International’, osumnjičena je prišla policijskom službeniku koji se nalazio na osiguranju u službenom vozilu, bez policijskih oznaka, pritom tražeći na uvid policijsku značku koju je on imao vidljivo istaknutu, obješenu za vratom. Nakon šta je policijski službenik pokazao značku, osumnjičena ga je bez ikakvog povoda tjelesno napala – rukom ga je udarila u predjelu ramena te mu je u istom trenutku naglim povlačenjem istrgla policijsku značku s vrata, priopćili su iz policije.

Osumnjičena je uhićena te dovedena u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Izmjerena joj je koncentracija alkohola u organizmu od 0,13 g/kg.

Prilikom postupanja policijskih službenika 30-godišnjakinja je dragovoljno predala 0,20 grama droge marihuana. Iz tog će se razloga protiv iste podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.