Novi tjedan – nove gužve. Kod Zagreba kolona od 7 kilometara

Novi tjedan – nove gužve. Kod Zagreba kolona od 7 kilometara

Novi tjedan – nove gužve! Kako izvještava HAK na svojim stranicama, pojačan je promet na gradskim cestama, obilaznicama i pojedinim dionicama autocesta, a povremeni zastoji mogući su na cestama gdje su u tijeku radovi te na autocestama u zonama naplata, odmorišta i čvorova…

Najveće gužve stvaraju se kod Zagreba. Kako piše HAK, zbog povećanog priljeva vozila na čvoru Zagreb zapad kolona u smjeru Zagreba jutros je duga oko 7 km….

A zbog povećanog priljeva vozila kolona na naplati Trakošćan u smjeru Zagreba duga je oko 1,5 km.

Ovo je stanje na autocestama i prometnicama.

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići:

– Povećana gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Zadar istok u smjeru Dubrovnika
– Između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika vozi se usporeno u kolonama u pokretu uz kraće zastoje.

Zagrebačka obilaznica (A3):

– Prometna nesreća na 30.+800 km između čvorova Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane, vozi se jednim prometnim trakom usporeno u koloni;
– Povećana gustoća prometa između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca te između čvorova Zagreb istok i Lučko u smjeru Bregane, vozi se usporeno uz povremene zastoje.

A4 Goričan-Zagreb:

– Povećana gustoća prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok te čvora Komin i naplatne postaje Sveta Helena u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje.

Jadranska magistrala (DC8):

– Vozi se usporeno na prilazima turističkim središtima, osobito kod Splita i Dubrovnika., prenose 24sata