Dr. Srića poručio Ivani Kekin da prestane lupetati: Dok smo mi radili ona je bila pretežno u pratnji omiljenog pjevača i supruga Mile Kekina

Dr. Srića poručio Ivani Kekin da prestane lupetati: Dok smo mi radili ona je bila pretežno u pratnji omiljenog pjevača i supruga Mile Kekina

Orkestrirani napadi na KBC Zagreb postaju sve samo ne slučajni. Najtransparentnija smo ustanova,a hakerski napad smo preživjeli i Uprava na čelu s našim Ravnateljem prof. dr. sc. Antom Ćorušićem i informatičkim stručnjacima je promptno reagirala i unatoč problemima sustav kao i prijemi kao i otpusti pacijenata su funkcionirali uz naš maksimalni angažman, kaže prim. dr. Saša Srića, Voditelj Odjela interne medicine s pojačanom i intenzivnom skrbi KBC-a Zagreb.

Kaže i da su opetovane i prizemne prozivke najglasnije možemovke Ivane Kekin u najmanju ruku smiješne.

“Više bih ih nazvao otužne i neargumentirane jer ni u jednom trenutku nije pozvana da govori o zdravstvenom sustavu i njegovom funkcioniranju a ponajmanje o krovnoj i najboljoj ustanovi u RH kao i u regiji. Kao liječnik s puno utakmica u nogama, kao internist-pulmolog u prvim redovima Covid pandemije, ne sjećam se zdravstvenog i liječničkog angažmana spomenute Kekin koja je djelatnica KBC Zagreb, iako ne znam u kojem statusu trenutno”, govori dr. Srića.

“Nisam je prije aktivnog ulaska u politiku vidio u KBC Zagreb ali nikad doslovce. A kamoli od ulaska u politiku. I brojni bivši ministri zdravstva su radili svoje Ambulante pa je mogla i spomenuta svratiti do Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu pogledati pokojeg pacijenta. Nek manje neargumentirano pametuje i nek pusti ustanovu gdje je stasala.
Lupetati po kući gdje je odrastala u najmanju ruku je nemoralno i nedopustivo. Dok smo mi radili ona je bila pretežno u pratnji omiljenog pjevača i supruga Mile Kekina”, kaže prim. dr. Saša Srića.