Rim Tim Tagi Dim je najemitiraniji domaći singl prve polovice 2024. godine

Rim Tim Tagi Dim je najemitiraniji domaći singl prve polovice 2024. godine

PJESMA Rim tim tagi dim u izvedbi Baby Lasagne najemitiraniji je domaći singl u hrvatskom radijskom eteru u prvoj polovici 2024. godine, objavila je Hrvatska diskografska udruga (HDU).

Osim što je najemitiranija domaća snimka, pjesma Rim tim tagi dim je ostvarila niz velikih rezultata. U prvih šest mjeseci, nalazila se na vrhu HR Top 40 jedanaest tjedana, od čega deset uzastopnih, što je prvi put da je jedna hrvatska eurovizijska uzdanica imala dvoznamenkast broj tjedana na broju jedan. Osim radijskih urednika, izdanje Rim tim tagi dim su prepoznali i korisnici digitalnih glazbenih platformi, gdje je diljem svijeta streamano gotovo 41 milijun puta.

Podsjećamo, u velikom finalu Eurosonga pjesma Rim tim tagi dim je ostvarila najbolji hrvatski rezultat – drugo mjesto, a uspjeh je još veći kada se uzme u obzir da je upravo hrvatska pjesma imala najviše glasova publike.

“Kad sam pisao Rim tim tagi dim, nisam niti pomislio da bi mogla biti najslušanija pjesma u Hrvatskoj u šest mjeseci, tako da – to je nevjerojatno. Skoro da ne znam uopće što to znači, a u svakom slučaju zvuči odlično”, izjavio je Baby Lasagna., piše Index.hr