Žena mu poslala ovu fotku: ‘Čim je vidio detalj, tražio je razvod!’

Žena mu poslala ovu fotku: ‘Čim je vidio detalj, tražio je razvod!’

Supruga mu je poslala svoju fotografiju staru nekoliko godina, ne znajući kakve će probleme izazvati… Preplavio ju je ‘val nesigurnosti’…

Amerikanac James bio je odvojen tjedan dana od supruge pa ju je zamolio da mu pošalje fotografiju. Pohađao je poslovne seminare i jako mu je nedostajala, piše Trovchet. 

Supruga mu je poslala svoju fotografiju staru nekoliko godina, ne znajući kakve će probleme izazvati… Preplavio ju je ‘val nesigurnosti’ i ta je fotografija, inače nastala u automobilu, bila iz vremena kada se osjećala samopouzdanije.

No, nije skužila da se u odrazu na prozoru vidi silueta njezinog bivšeg dečka. 

James je isprva bio oduševljen, no ubrzo je uočio taj detalj… 

Foto: Društvene mreže

Bio je zbunjen i šokiran. Ishitreno je reagirao i odmah nazvao svog odvjetnika da ga uputi oko brakorazvodne parnice. Rachel je primijetila da joj suprug ne odgovara na poruku i shvatila kako je ishitreno poslala staru fotografiju. 

Suprug ju je ubrzo nazvao i optužio za prijevaru. Rachel je, kako piše Trovchet, drhtavim glasom objašnjavala da se osjećala usamljeno i nesigurno te je zbog toga poslala stariju fotografiju. 

Odlučili su otvoreno razgovarati o svojim osjećajima, nesigurnostima i važnosti komunikacije u braku.

Incident nastao iz nesporazuma postao je prekretnica za Jamesa i Rachel. Odlučili su se izravno suočiti s problemima u braku i otišli na terapiju.

Neki su korisnici društvenih mreža sumnjičavi prema fotografiji i priči pa tvrde da ju je par izmislio samo kako bi došao u medije. Pogledajte i procijenite sami…, piše 24sata

Foto: Društvene mreže