Kraljica diska požalila se na uvjete u Parizu: “Je li to san svakog sportaša? Kreveti i stolci od kartona…”

Kraljica diska požalila se na uvjete u Parizu: “Je li to san svakog sportaša? Kreveti i stolci od kartona…”

Hrvatska olimpijka Sandra Elkasević pobunila se na uvjete za sportaše na Olimpijskim igrama u Parizu.

Sve su bliže Olimpijske igre 2024. u Parizu, otvaraju se 26. srpnja i traju sve do 11. kolovoza, gdje će Hrvatsku između ostalog predstavljati i naša proslavljena bacačica diska Sandra Elkasević, djevojački Perković.

Sandra se na vlastitom profilu na Instagramu pobunila zbog smještaja, ali i dosta skromnih uvjeta koji će dočekati sportaše u olimpijskom selu.

“Kreveti i stolci od kartona, sobe bez adekvatnog sustava rashlađivanja? Je li to san svakog sportaša?! Nakon godina treniranja, odricanja i sanjanja kako jednog postati olimpijac, kako s ponosom braniti boje Lijepe Naše, sve to ostvariš i onda završiš u kamenom dobu? Kratki upit za organizatore – je li potrebno ponijeti i alat za lov kako bismo imali pravo na objed?” napisala je ogorčena Sandra.

Organizatori su, naime, odlučili da u prostorijama neće biti klima-uređaja kako bi se smanjio negativni utjecaj na okoliš, no neke od reprezentacija doskočile su tom problemu. Odlučili su donijeti vlastite klimatizacijske uređaje u Pariz kako bi olakšali boravak svojim olimpijcima jer se očekuje da će temperature biti više od 32 stupnja.

Hoće li na isti način postupiti i Hrvatski olimpijski odbor, pita se Elkasević na Instagramu., piše gol.hr