Zet bivšeg hrvatskog ministra prijetio smrću poznatom odvjetniku: “Ubit ću te i izbosti jer si je*o moju ženu”

Zet bivšeg hrvatskog ministra prijetio smrću poznatom odvjetniku: “Ubit ću te i izbosti jer si je*o moju ženu”

Počelo je suđenje zetu bivšeg hrvatskog ministra koji se tereti da je prijetio smrću poznatom odvjetniku.

Zet jednog bivšeg hrvatskog ministra zaprijetio je poznatom odvjetniku nakon što je on navodno spavao s njegovom ženom. Sud mu je zasad odredio da se odvjetniku ne smije približiti na 100 metara niti ga kontaktirati, a tužiteljstvo predlaže šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje.

“Je*em ti mater (…) Imaš li muda da se vidimo u četiri oka? Ubit ću te i izbosti jer si je*o moju ženu. Dođi da se vidimo i da sve raspravimo, da te izbodem (…) Ubit ću te”, rekao je zet jednog bivšeg hrvatskog ministra odvjetniku početkom 2022. godine u telefonskom razgovoru. 

Odvjetnik tvrdi da je sa sada već preminulom suprugom optuženika imao profesionalni odnos te da je bio angažiran u njihovoj brakorazvodnoj parnici. Optuženi je odbacio krivnju.

Kolegica napadnutog odvjetnika na sudu je ispričala da je vidjela masnice na nogama i bedru na fotografijama koje je slala supruga optuženog.

Jutarnji list prenosi kako joj je nakon toga sugerirala da prijavi svojeg muža. Međutim, ona je povukla tužbu za razvod i tvrdila da su se ona i suprug pomirili.