Talijani plasirali senzaciju o Perišiću: “Mjesecima šalje pozitivne signale, ne bi imao ništa protiv povratka”

Talijani plasirali senzaciju o Perišiću: “Mjesecima šalje pozitivne signale, ne bi imao ništa protiv povratka”

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić spominje se kao želja Intera.

S Copa Americe stižu katastrofalne vijesti za Inter. Tajon Buchanan, krilni napadač milanskog sastava koji igra za Kanadu, zaradio je prijelom tibije na treningu, što znači da ga čeka višemjesečni oporavak., piše gol.hr

U idućih nekoliko dana odradit će dodatne pretrage, no već je sada jasno da se radi o teškoj ozljedi. 25-godišnji nogometaš mora na operaciju, zbog čega će s terena izbivati od četiri do šest mjeseci. Zbog toga će Nerrazzuri morati dovesti zamjenu za krilnog napadača, a na tragu te informacije spominje se i Ivan Perišić.

Hrvatski nogometni reprezentativac ekspresno se oporavio od teške ozljede koljena, na proljeće je odigrao sedam utakmica za Hajduk i zabio jedan pogodak, a to mu je bila dobra priprema za Europsko prvenstvo s Hrvatskom. Nažalost, stvari nisu išle po planu, Vatreni su ispali već u grupnoj fazi, tako da je Perišić trenutačno na odmoru.

Perišić na radaru Intera?

Dok se čeka njegovo priključenje pripremama splitskog sastava za novu sezonu, iz Italije stiže zanimljiva informacija da Inter razmišlja o Perišiću kao zamjeni za ozlijeđenog Buchanana.

Tuttosport piše da postoji mogućnost senzacionalnog povratak Perišića u Inter, koji, kako piše talijanski list, “mjesecima šalje pozitivne poruke i ne bi imao ništa protiv povratka”. Ima li istine u tome, pokazat će skora budućnost, no Vatreni nije jedini koji se spominje u tom kontekstu.

Talijanima su još zanimljivi Marcos Alonso i Layvin Kurzawa koji su slobodni igrači, dok bi potencijalno rješenje unutar momčadi mogao biti Mattia Zanotti. 

Ima ugovor s Hajdukom do kraja kolovoza

Dodajmo kako je Perišić dobio dva tjedna odmora nakon Europskog prvenstva, što znači da bi se splitskom sastavu trebao priključiti 12. srpnja, dok mu ugovor s Bijelima vrijedi sve do konca kolovoza.

Nakon toga će se razgovarati o njegovu ostanku, a puno će toga ovisiti o europskim rezultatima i atmosferi unutar kluba. Ako je suditi prema prvim potezima sportskog direktora Nikole Kalinića i Gennara Gattusa, na Poljudu se sprema ozbiljna priča.

Sve je izgledniji dolazak Ivana Rakitića, pa i Edina Džeke, a to je i više nego dobar razlog da ostane na Poljudu i iduće sezone.