Baš su nestašni: 4 horoskopska znaka s ‘najprljavijim’ mislima

Baš su nestašni: 4 horoskopska znaka s ‘najprljavijim’ mislima

Kada je riječ o astrologiji, svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine. Neki su poznati po svojoj inteligenciji, drugi po svojoj kreativnosti, a neki po tome da im je uvijek ista stvar na pameti

Ovan

Ovan je poznat po svojoj smjelosti i odvažnoj prirodi. Ovaj vatreni znak uvijek je spreman za izazove i voli riskirati. Kada je riječ o njihovoj ‘zločestoj’ strani, Ovan nije ništa drugačiji. Imaju bujnu maštu i ne boje se istražiti divlju stranu života. Njihova spontana priroda čini ih uzbudljivima i nepredvidivima, uvijek spremnima začiniti stvari.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dualnoj prirodi i izvrsnim komunikacijskim vještinama. Pod vladavinom Merkura, znatiželjni su i vole istraživati ​​nove ideje. To se odnosi i na njihovu ‘zločestu’ stranu. Blizanci imaju razigran um i uživaju u flertu i zadirkivanju. Njihova duhovita zafrkancija i razigrana priroda čine ih neodoljivima. Ako tražite nekoga tko vas može zabaviti i zaintrigirati, Blizanac je pravi izbor.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svom intenzitetu i strasti. Pod vladavinom Plutona, ovaj vodeni znak je sav u znaku dubine i transformacije. Kada je u pitanju njihov ‘prljavi um’, Škorpioni su bez premca. Imaju snažnu seksualnu energiju i duboko su znatiželjni o misterijama života. Njihova intenzivna priroda znači da uvijek traže dublje veze, i emocionalne i fizičke. Škorpioni se ne boje uroniti u tabu i istraživati ​​nepoznato.

Strijelac

Strijelac, kojim vlada Jupiter, znak je avanturista. Uvijek su u potrazi za novim iskustvima i vole istraživati ​​svijet. Ovaj avanturistički duh proteže se i na njihovu ‘zločestu’ stranu. Strijelci su otvorenog uma i vole eksperimentirati. Imaju bezbrižan stav i ne boje se riskirati. Njihova razigrana i pustolovna priroda čini ih vrlo zabavnim, piše Astrotalk., prenosi 24sata.