Maja Šuput i Sandi Cenov objavili duet Opasna kombinacija

Maja Šuput i Sandi Cenov objavili duet Opasna kombinacija

MAJA Šuput i Sandi Cenov predstavili su svoju pjesmu za ljeto 2024.

Pjesma Opasna kombinacija govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni Neno Ninčević kao autor teksta te Miro Buljan koji potpisuje glazbu i aranžman.

Sandi je samo Maju želio za duet

“Kada sam prvi put čuo pjesmu Opasna kombinacija dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam”, rekao je Sandi. “Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju.”

Spot je režirao bosanskohercegovački redatelj glazbenih spotova Haris Dubica. Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati s Majom i Sandijem jer su se pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac.

“Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju”, rekao je., piše Index.hr