Znaš li tko sam? Ostala je bez prestižne nagrade, morala se za nju boriti godinama na sudu…

Znaš li tko sam? Ostala je bez prestižne nagrade, morala se za nju boriti godinama na sudu…

Spisateljica je za svoju autobiografiju osvojila prestižnu književnu nagradu Kiklop za hit godine koji joj nisu htjeli dodijeliti, a tu kategoriju su ukinuli godinu poslije

Hrabra sam i jaka, a onda se probudim u pola noći i plačem da me nitko ne čuje. Ostvarim sve što poželim, ali potpuno nisam sretna i ponekad si iz slabosti poželim najgore, rekla je svojedobno Nives Celzijus (42) za Story o ocu koji ju je kao maloljetnicu psihički zlostavljao i prijateljima predstavljao kao ljubavnicu.

Pjevačica, glumica i spisateljica za autobiografiju ‘Gola istina’ osvojila je 2008. prestižnu književnu nagradu Kiklop u kategoriji za hit godine koji joj nisu htjeli dodijeliti.

Foto: Privatni album

Godinu poslije ukinuli su tu kategoriju, a Nives je Kiklopa morala istjerati sudskim procesom koji je trajao pet godina.

Njezino pravo prezime je Zeljković te je jednom prilikom otkrila odakle joj umjetničko prezime.

– Celzijus, pitate? Sama sam se toga sjetila, drugima se svidjelo. Nadimak je bio simbol porasta temperature, asocijaciju na moju pojavu, vrstu nastupa koju sam odabrala, a i lako se pamtilo – rekla je.

Pjevačica je u lipnju 2005. stupila u brak s nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, sina Leonea i kćer Tashu.

No nakon razvoda Dino i Nives ostali su u korektnim odnosima prije svega zbog djece, a i njihov odnos smatra kvalitetnijim nego što je bio u braku.

Nedavno je na CMC festivalu zapjevala ‘Pilu’, gledali smo je u žiriju showova ‘Tvoje lice zvuči poznato’  i ‘Masked Singer’, glumila je u našim serijama, još razmišlja o tome da prihvati ulogu zbog koje bi se trebala preseliti u Beograd, ali ćemo je zato gledati kao voditeljicu srpskog showa ‘Imanje’., pišu 24sata

FOTO: INSTAGRAM