Tragedija u Bjelovaru: Preminula djevojčica koja je prošlog petka stradala u nesreći quada

Tragedija u Bjelovaru: Preminula djevojčica koja je prošlog petka stradala u nesreći quada

– Jedna djevojčica nažalost je zaprimljena s kritičnim ozljedama, bori se za život, radi se o kraniocerebralnim ozljedama – rekao je prije par dana kirurg.

Djevojčica koja je nastradala u teškoj prometnoj nesreći s quadom koja se prošloga petka dogodila u Bulincu pored Bjelovara, podlegla je ozljedama, javlja MojPortal.hr. Nesreća se, podsjećamo, dogodila prošlog petka kad je troje troje tinejdžera na quadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u zavoju su, uslijed prebrze vožnje zahvatili bankinu, sletjeli u putni jarak i udarili u obližnji betonski most. Svi su zadobili teške ozljede glave.

Borba za život

Netom nakon nesreće, dežurni kirurg u Općoj bolnici ‘Dr. Anđelko Višić’ u Bjelovaru Damir Koprek otkrio je stanje troje maloljetnika koji su ovog petka teško stradali u prometnoj nesreći u Bjelovaru. – Jedna djevojčica nažalost je zaprimljena s kritičnim ozljedama, bori se za život, radi se o kraniocerebralnim ozljedama. Uglavnom glava, sve troje imaju dominirajuće ozljede glave uz još neke ozljede koje za sada nisu bitne, natučenja ruku ili ogrebotine, međutim, dominiraju ozljede glave -rekao je tada kirurg za HRT

Uskoro opširnije