Pronašli mladića (19) koji je u Puli autom naletio na pješaka (64): Nakon nesreće pobjegao

Pronašli mladića (19) koji je u Puli autom naletio na pješaka (64): Nakon nesreće pobjegao

Vozio je tako da brzinu nije prilagodio stanju i uvjetima na cesti tako da se može zaustaviti pred svakom preprekom, odnosno nije obratio pažnju na 64-godišnjeg pješaka koji je prelazio preko ceste…

Mladić (19) automobilom je naletio na pješaka (64) Puli i pobjegao s mjesta nesreće, bez da je obavijestio policiju i pružio pomoć pješaku, priopćili su iz PU istarske. Za nepoznatim vozačem su tragali, a mladiću su nakon što su utvrdili identitet privremeno oduzeli automobil te protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako su ranije priopćili iz istarske policije, mladić je oko 8.50 sati u nedjelju vozio Barbalićevom ulicom. Vozio je tako da brzinu nije prilagodio stanju i uvjetima na cesti tako da se može zaustaviti pred svakom preprekom, odnosno nije obratio pažnju na 64-godišnjeg pješaka koji je prelazio preko ceste. 

Uslijed naleta, pješak je nabačen na poklopac motora, nakon čega je pao na kolnik te je zadobio lakše ozljede.Nepoznati vozač se nakon nesreće udaljio s mjesta događaja, bez da je pružio pomoć pješaku i bez da je o nesreći obavijestio policiju., piše 24sata.