Na 3000 žena ovdje živi samo 7 muškaraca: ‘Moramo spavati na drveću kako bi se spasili od pohotnica!‘

Na 3000 žena ovdje živi samo 7 muškaraca: ‘Moramo spavati na drveću kako bi se spasili od pohotnica!‘

Image by Raimundo Teixeira estevesbae from Pixabay

U ovom plemenu žene tretiraju muškarce poput beba, a najviše cijene one s velikim stražnjicama i trbuhom

U jednom primitivnom plemenu u amazonskoj prašumi vlada matrijarhat. Tamo živi 3000 žena i samo 7 muškaraca, a iako bi neki pomislili da ti muškarci žive u raju, stvarnost za njih više izgleda kao pakao na zemlji…

Žene tamo kontroliraju sve, pa i muškarce. U navedenom plemenu koncept braka ne postoji, one se izmjenjuju na muškarcima kako bi ‘sve došle na red‘. Među tih sedam junaka nalazi se i jedan starac te jedan 13-godišnji dječak, a ostali su djeca. Budući da im je iz navedenih razloga razmnožavanje postalo vrlo teško, žene postaju sve nemilosrdnije.

Posebno cijene muškarce s velikom stražnjicom i trbuhom jer smatraju da takvi ‘primjerci‘ imaju bolje gene i mogu se efikasnije razmnožavati. Jedini zadatak muškaraca u plemenu jest pravljenje djece, ne smiju raditi ništa drugo. Žene ih tretiraju kao djecu i vrlo su razmaženi, a djeca u tom plemenu pripadaju ženama., prenosi jutarnji

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do?

♬ original sound – Jim Lowery420

Upravo zbog vrlo čestih intimnih zahtjeva, muškarci u ovom plemenu ne žive dugo. Vrlo brzo postani slabi, a često se i uplaše žena pa da bi sačuvali živu glavu, spavaju i na drveću. Žene ih pak hrane bijelim crvima kako bi ih održale aktivnima, a kao simbol ljubavi i iskazivanje njihovog vlasništva, muškarcima oko ruke vežu vrpce. To znače da za taj dan one posjeduju određenog muškarca iz plemena.

O ovom se plemenu već ranije pisalo, no sada je ponovno postalo aktualno zahvaljujući videima na TikToku pa ga otkriva sve veći broj ljudi.