Maja Šuput pozirala u odvažnoj kombinaciji! Crna haljina istaknula je njezin struk i dekolte

Maja Šuput pozirala u odvažnoj kombinaciji! Crna haljina istaknula je njezin struk i dekolte

Maja je pozirala u prirodi u odvažnoj crnoj haljini koja je istaknula struk, ali i dekolte. Šuput je istaknula i ramena, a uz crnu haljinu imala je i crnu torbicu dok je u ruci držala čašu vina.

Glazbenica Maja Šuput često se javlja na društvenim mrežama, a sada je otkrila da se nalazi u Slavoniji, točnije u Čepinu te pratitelje oduševila fotografijom koju je objavila. Maja je pozirala u prirodi u odvažnoj crnoj haljini koja je istaknula struk, ali i dekolte. Šuput je istaknula i ramena, a uz crnu haljinu imala je i crnu torbicu dok je u ruci držala čašu vina. Kosu je raspustila, a pogled je okrenula u daljinu. “Predivna uvijek”, pisali su joj pratitelji, a dobila je i puno emotikona srca i vatrica.

Photo: Instagram

Inače, Maja se i prije nekoliko dana javila iz Čepina gdje je objavila fotku svoga sina i jednog kolege. Na fotkama koje su nastale u jednom hotelu nalaze se Tony Cetinski i Bloom, a Maje je otkrila da je Tony čuvao Blooma dok je ona spavala nakon svirke. – Hvala kolega @tonicetinski sto si preuzeo dadiljanje i igre bez granica jutros dok sam išla ubit oko nakon svirke. Kolega za poželjet – napisala je Maja na Instagramu, dok joj je Tony u komentarima ostavio emotikone ruku i srca. Pratitelje je oduševila ova fotka te su pohvalili pjevača: ‘Bravo Tony’, ‘Svaka čast Tony’ pisali su mu u komentarima.  

Pred pjevačicom je još jedno radno ljeto puno koncertnih aktivnosti. Dok ne nastupa, Maja slobodno vrijeme provodi u društvu svoje obitelji, a zajednički trenuci nerijetko završe na njezinim društvenim mrežama. Tako je bilo i  prošli vikend, kad je jedna od najpopularnijih domaćih izvođačica objavila zajedničku fotografiju svog sinčića Blooma i majke Danice.

Naime, Šuput je putem Instagram priče svoje pratitelje raznježila prizorom Blooma i Danice, a svima je posebno za oko zapelo to što unuk i baka imaju identične frizure. Vrckava 44-godišnjakinja uz fotografiju je napisala – Nedjelja. Volim te bako. – stoji uz sliku na kojoj Bloom nosi frizuru sastavljenu u punđu, jednako kao i njegova baka. Pritom im se čak i boja kose slaže. 

Ovo nije prvi put da Maja na društvenim mrežama pokazuje svoju majku, a fanovi su još ranije primijetili sličnost između nje i Danice. Također, općepoznato je da se Danica izvrsno slaže sa svojim zetom Nenadom Tatarinovom, za kojeg se Šuput udala prije nešto više od pet godina.