Talijani objavili: Ovo su tri stvari iz utakmice protiv Hrvatske koje niste vidjeli na TV-u

Talijani objavili: Ovo su tri stvari iz utakmice protiv Hrvatske koje niste vidjeli na TV-u

Nakon raspleta u skupini C, hrvatska nogometna reprezentacija više nema izgleda za plasman u osminu finala EURO-a i “Vatreni” su zaključili svoj put u Njemačkoj. Samo dva boda osvojena protiv Albanije (2-2) i Italije (1-1) uz poraz od Španjolske (0-3) nisu bili dovoljni za plasman u osminu finala.

Još se nižu reakcije na utakmicu s Italijom, a talijanski portal Football Italia objavio je tri stvari iz utakmice protiv Hrvatske koje niste vidjeli na TV-u. Njihovi novinari bili su na stadionu tijekom utakmice s Hrvatskom te prenose nekoliko dojmova s terena.

Bijes Donnarumme

Talijanski vratar Gianluigi Donnarumma nije mogao učiniti ništa da spriječi Modrićev pogodak na početku drugog poluvremena. Zvijezda PSG-a imala je dvije ključne obrane u razmaku od 30 sekundi, pri čemu treba naglasiti da je obranio Modrićev penal.

No, kada se Modrić provukao pored suigrača i pospremio loptu u gol, Donnarumma je reagirao izuzetno bijesno. Dok je više od 25.000 hrvatskih navijača slavilo na tribinama, talijanski vratar je skakao i vikao na svoje sunarodnjake unutar šesnaesterca jer su trebali učiniti više da zaustave hrvatsku legendu.

Strast Spallettija

Talijanski izbornik Luciano Spalletti je pratio utakmicu s nevjerojatnom strašću i uključenošću. Spalletti je držao glavu u rukama kada je u 83. minuti Federico Chiesa oštro ubacio unutar šesnaesterca, ali nijedan talijanski igrač nije bio spreman za ubacivanje.

Svi su vidjeli njegovo ludo trčanje uz aut liniju nakon dramatičnog pogotka u završnici susreta, ali malo tko je vidio kako se trener vratio na teren iz svlačionice više od 30 minuta nakon posljednjeg zvižduka kako bi mahao manje od 1000 talijanskih navijača koji su ostali na tribinama proslaviti vitalni remi.

Gol Zaccagnija

Novi talijanski heroj Mattia Zaccagni nije mogao izabrati bolji trenutak za svoj prvi pogodak za reprezentaciju. Bez obzira na rezultate Italije u ovom natjecanju, njegov kasni pogodak za izjednačenje ostat će jedan od najpoznatijih koji je neki Talijan postigao na velikom turniru.

Možda ni sam nije mogao vjerovati što je napravio, kao ni njegovi suigrači. Zaccagni se nakon posljednjeg sučevog zvižduka samo srušio od sreće i pokrio rukama lice, a sugirači su mu poletjeli u zagrljaj., , prenosi N1