Čovjek kremirao ženu pa ju pronašao živu 600 km dalje: Svi si postavljaju samo jedno pitanje

Čovjek kremirao ženu pa ju pronašao živu 600 km dalje: Svi si postavljaju samo jedno pitanje

Ovaj neobični slučaj izazvao je mnoga pitanja i zabrinutost, dok policija nastavlja istraživati sve okolnosti ovog zbunjujućeg događaja.

Policija u Indiji pokrenula je istragu nakon što je muškarac identificirao i kremirao tijelo za koje je vjerovao da je njegova supruga, koja se kasnije pojavila živa. Ovaj bizaran slučaj zamjene identiteta dogodio se nakon što je Ram Sumer (60) prijavio nestanak svoje supruge Phoolmati.

Sumer je prijavio da je Phoolmati napustila svoj dom 15. lipnja, ali se nije vratila, što je navelo na otvaranje slučaja nestale osobe. Četiri dana nakon prijave, tijelo žene pronađeno je u području Uruva Bazaar u Bansgaonu, Gorakhpur. Sumer je pozvan identificirati tijelo i tada je potvrdio da su ostaci njegove supruge.

Nakon identifikacije, lokalno stanovništvo je obavilo posljednje obrede, uključujući kremaciju, kako izvještava Deccan Herald. Međutim, obdukcija je pokazala da je kremirana žena bila zadavljena, što je potaknulo daljnju policijsku istragu.

Našli je 600 km dalje

Policija je, misleći da je preminula Phoolmati, pratila njezin mobilni telefon kako bi pronašla ubojicu. Na njihovo iznenađenje, otkrili su da je telefon aktivan u Jhansiju, oko 11 sati vožnje i 600 kilometara udaljenom mjestu. Phoolmati je redovito komunicirala s muškarcem po imenu Shubham iz Sultanpura, koji je kasnije potvrdio da je Phoolmati živa te ju je doveo sa sobom u Jhansi.

Načelnik policije Jitendra Kumar Tomar potvrdio je za medije da su Phoolmati i njen suprug ponovno spojeni 22. lipnja te da je njezin iskaz zabilježen. Istraga je također usmjerena na utvrđivanje veze između Sumera, Phoolmati, Shubhama i neidentificirane žene koja je kremirana.

Nakon što je vijest izašla u javnost, korisnici Reddita počeli su komentirati situaciju. Jedan korisnik je napisao: “Koga je onda kremirao?” Drugi je dodao: “Ali tko je bila stvarna žena koju je kremirao?” Treći je komentirao: “Sve je planirano.”

Ovaj neobični slučaj izazvao je mnoga pitanja i zabrinutost, dok policija nastavlja istraživati sve okolnosti ovog zbunjujućeg događaja., piše Klik.hr