Danijela Dvornik oplela je po navijačima ‘vatrenih’: ‘Urlaju po svojim kućama, a ja molim’

Danijela Dvornik oplela je po navijačima ‘vatrenih’: ‘Urlaju po svojim kućama, a ja molim’

Pretpostavlja da su Hrvati zabili jedan gol, upravo zbog tog urlanja, ali ju nije zanimalo dovoljno da pogleda rezultat

Dok su mnogi u ponedjeljak gledali utakmicu Hrvatske i Italije, Danijela Dvornik (57) je sjedila na terasi i pila. Zašto? Jer ju nogomet, kako kaže, ne zanima. Nikad nije bila strastvena oko njega. Ne zna zašto, ali je tako.

– Možda bi imala više afiniteta prema sinkroniziranom plivanju, ali s obzirom na to da sam prisiljena slušati s terase kako ljudi urlaju u kućama, samo molim Boga da ne počnu bacati televizore kroz prozor – objasnila je na Instagramu.

Pretpostavlja da su Hrvati zabili jedan gol, upravo zbog tog urlanja, ali ju nije zanimalo dovoljno da pogleda rezultat.

– Toliko o tome koliko znam o nogometu. O nogometu koji je meni apsolutna nepoznanica – rekla je.

Kad ne sluša urlanje, Danijela uživa u ljetnim danima.

– Ljeto je krenulo, a s njim i vrućine. Netko ih ne može podnijeti ali ja uživam u slobodi i lakoći življenja koju ljeto neupitno pruža. Sve je puno vibrantnih boja, mirisa i ono što možda na izgled ne izgleda lijepo, postane oku prihvatljivo. Nebo je plavije, more prozirnije, sunce sjajnije, a sa svim tim i raspoloženje bude bolje. Mjesto se polako puni turistima, domaćim ljudima koji samo ljeta provode na otoku – poručila je nedavno., prenose 24sata