Terorizirao cijelu zgradu: Tražio djecu po stanovima, prijetio njihovim roditeljima

Terorizirao cijelu zgradu: Tražio djecu po stanovima, prijetio njihovim roditeljima

Uhićen je 53-godišnjak koji je terorizirao stanare zgrade u Sesvetama. Prijetio je djeci i njihovim roditeljima, a kako je riječ o višestruko osuđivanoj osobi svi su se prestrašili i prijavili ga.

Nasilnik je, kako doznajemo, optuživao djecu da ga uznemiravaju zvonjavom i trubljenjem. Zbog toga ih je krenuo tražiti po stanovima u zgradi ne bi li im se osvetio.
Govorio je doduše da je prešao na islam, pa će halalit (oprostiti op.a.) djeci.

Brutalne prijetnje

“Da nisam prešao na islam najradije bih ispendrečio vašeg malo i ubio ga”, poručio je jednom roditelju.

Budući da je ranije već osuđivan zbog mučenja životinja, razbojništva, prijetnji i brutalnog premlaćivanja vlastitog djeda, djeca i njihovi roditelji doista su se uplašili. Djeca su svaki puta kada bi kraj zgrade naišla na 53-godišnjaka u panici to prijavljivala roditeljima.

Ovisan o alkoholu

Osim toga, susjedi su znali da je riječ o čovjeku koji je sklon alkoholu. Liječnici su čak zabilježili da je izjavio da je najsretniji kad popije bocu votke i 10 Normabela. To je dodatno prouzročilo strah kod stanara zgrade u kojoj živi.

Nakon što je sada prijavljen za nove prijetnje 53-godišnjaku je odlukom Županijskog suda u Zagrebu određen istražni zatvor kako ne bi ponovio neko kazneno djelo., doznaje N1