Luka Nižetić predstavio novu pjesmu, zove se Vrića sriće

Luka Nižetić predstavio novu pjesmu, zove se Vrića sriće

LUKA Nižetić objavio je pjesmu Vrića sriće koju je sinoć premijerno predstavio na Melodijama Jadrana.

Luka je na novom singlu ponovno udružio snage s Branimirom i Mariom Mihaljevićem, autorima glazbe i teksta, dok im se sa svojim idejama u realizaciji aranžmana pridružio  i David Vurdelja – Baby Dooks. Nakon Manistre na pome, Luka nastavlja u prepoznatljivom mediteranskom pop izričaju. 

Spot sniman na Visu

Prateći videospot je sniman na predivnim lokacijama otoka Visa.

“Pjesmu smo snimili još prošle godine, no čekali smo pravi trenutak i prigodu da ju predstavimo javnosti a od festivala Melodije Jadrana mislim da nema boljeg mjesta. Već na prvu znao sam da se radi o ljetnoj pjesmi koja svojom melodijom i tekstom podiže razinu hormona sreće. Ljeto je za mene najljepše godišnje doba koje u meni budi osjećaj slobode, sreće, zadovoljstva, radosti, energije te se nadam da smo i kroz kroz videospot uspjeli  prenijet emociju toplog juga, a moja Komiža I otok Vis stvorili su čarobnu atmosferu i dali nam dodatnu inspiraciju tijekom samog snimanja”, rekao je Luka Nižetić te dodao: “U realizaciji spota sudjelovali su svi dragi lokalni ljudi iz mjesta pa im se ovom prilikom zahvaljujem, a pogotovo svom crewu iz Fabrike, Yvesu Taquetu, OPG-u Treva, Dog Beach Baru te Malom raju u Komiži”. 

Iza kamere se našao Jakša Jukica. Već prvu live izvedbu novog singla Vrića sriće Luka će imati priliku izvesti večeras u Sutivanu na otoku Braču, a ovog ljeta očekuju ga koncerti diljem zemlje od Ernestinova, Umaga, Fažane do Karlovca…, piše Index.hr