FOTO, VIDEO Kockasta okupacija Leipziga: “Janje better than pasta”, poruka hrvatskih navijača Talijanima

FOTO, VIDEO Kockasta okupacija Leipziga: “Janje better than pasta”, poruka hrvatskih navijača Talijanima

Hrvatski navijači pojavili su se sa zanimljivom porukom u Leipzigu.

“Janje better than pasta”, odnosno bolje je janje od tjestenine, napisali su uz sliku pečenog janjca i prekrižene tjestenine.

– Mi Hrvati jedemo dosta janjetine i to bi nam trebalo pomoći jer Talijani jedu dosta tjestenine i to bi nam trebalo izvući ta tri važna boda. To je poruka koju danas šaljem i navijačima i igračima i Zlatku Daliću pa hajdemo hrvatska do s pobjede janjetinom, rekao je navijač Niko iz Livna.

– Bili smo i jučer i sinoć ovdje. Bila je, da se poslužim onim uvriježenim izrazom, potpuna ludnica. Kad smo se vratili danas, imao sam osjećaj da ti ljudi od sinoć uopće nisu otišli sa središnjeg trga. I od danas prije podne ovdje pjesma, tisuću hrvatskih navijača po mojoj procijeni, možda čak i više. Svugdje kvadratići i ono što je najvažnije, svugdje je optimizam. Ima nešto talijanskih navijača, ali to je sve stidljivo u usporedbi s našima. Naravno, došli su iz cijele Hrvatske, Njemačke, Europe pa i svijeta. Svi su optimistični, kažu da su zaboravljene one prve dvije utakmice, da je vrijeme za pobjedu, piše HRT.