Veliki tjedni horoskop: Ribe će se u nekoga jako zaljubiti, a Rak bi mogao dobiti neki novac

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se u nekoga jako zaljubiti, a Rak bi mogao dobiti neki novac

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Morat ćete uključiti sve mjere opreza, kako ne bi došli u pitanje poslovi na kojima dugo radite. Rasprave s pretpostavljenima otežat će vašu situaciju i zato nemojte pod svaku cijenu ulaziti u svađe.

Ljubav – Mogući su prekidi veza i uzaludno potrošena energija na odnose koji to ne zavređuju. Izlaz iz bračnih problema Ovnovi će tražiti u neobveznom flertu, samo pripazite da ne napravite nešto zbog čega ćete požaliti. No ovog tjedna ćete mnogo toga riješiti.

Zdravlje – Ulazite u vrlo osjetljivo razdoblje u kojem bi vam zdravlje moglo biti itekako poljuljano. Previše ćete izgarati na poslu i u međuljudskim odnosima pa je stres vaš najveći neprijatelj. Čuvajte osjetljivu probavu!, pišu 24sata

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 23. lipnja

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Mnogo toga dolazit će neočekivano pa će sposobnost prilagodbe i snalažljivost biti važni. Mogućnosti za nova materijalna dobra i povećanje plaće prilično su velike, samo morate biti strpljivi.

Ljubav – Bikovi će biti otvoreni prema novim iskustvima. Privlačit će ih sve što je novo i zanimljivo. Ovo će slobodnima osigurati ako ne nove ljubavne početke, ono barem zanimljiv i ispunjen društveni život. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete s partnerom.

Zdravlje – Tegobe će vas nagnati da više brinete o sebi, posjetite liječnika i obavite preglede. Mnogi će se odlučiti za dijetu, zdravije se hraniti i više vježbati, svjesni da su u posljednje vrijeme sebe jako zanemarili.

Najbolji dan: 24. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Otvaraju vam se nove mogućnosti, a za njih će biti zaslužna vaša prilagodljivost i spremnost na promjene. Razne vještine, lakoća izražavanja i komuniciranja te nove ideje osigurat će Blizancima uspjeh.

Ljubav – Bit ćete spremni raskinuti odnos koji vas ne zadovoljava. Smoći ćete snage za taj korak, a poći će vam za rukom objasniti to drugoj strani na prikladan način. Putovanje, vikend u drugom gradu ili poznanstvo putem interneta donose vam novo poznanstvo.

Zdravlje – Nemirni i nervozni, teško ćete se opuštati. Negativnu energiju najbolje ćete odstraniti baveći se nekim borilačkim vještinama i sportom. Stariji pripadnici znaka od ovog tjedna će se bolje osjećati i biti sve bliže ozdravljenju.

Najbolji dan: 26. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Kolege vam pomažu, a vaš društveni ugled i status se popravljaju. Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, mogli biste dobiti dobre vijesti, osobito one financijske prirode. Bit ćete radišni i učinkoviti.

Ljubav – Zalupit ćete vrata svađama, strahovima i brigama. Primijetit ćete da se partner odnosi prema vama s više poštovanja i pažnje. Mlađim Rakovima su nove ljubavi na pomolu pa će se naći u željenom zagrljaju. Bitno je da što više izlazite i zabavljate se.

Zdravlje – Još ste u osjetljivom razdoblju, no sada ste ojačani pozitivnim utjecajem Merkura i Marsa pa ćete imati više energije. Iz dana u dan osjećat ćete se sve bolje, no nemojte pretjerivati u alkoholu i hrani.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 23. lipnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Komunikacija će Lavove umarati, a timski rad zahtijevati odricanje na koje neće biti spremni. Najviše ćete uživati u poslovima koji vam daju odriješene ruke i samostalno odlučivanje.

Ljubav – Moguće su tajne ljubavi ili nerazumijevanje s partnerom. Najuzbudljivije stvari događat će se putem slučajnih susreta. Ako se ne osjećate sigurno ili vam nešto nije jasno, razgovor s partnerom pomoći će vam spriječiti neželjeni razvoj situacije.

Zdravlje – Zbog nepovoljnog Marsovog utjecaja skloni ste iscrpljenjima, a osobito će vam smetati promjene vremena. Boravite li na moru, ne izlažite se suncu bez dobre zaštite, a ne zaboraviti nositi sunčane naočale i šešir.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Ostavljat ćete dojam sigurne i odgovorne osobe i buditi povjerenje pa ćete dobivati poslove i ponude koje bi mogle nadilaziti vaše iskustvo. Mnogo ćete se kretati, a neki će češće putovati.

Ljubav – Intenzivno ćete izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu, koju ćete odmah poželjeti bolje upoznati. Zauzete Djevice će u odnosu s partnerom konačno doći na svoje pa će se zajednički uhvatiti u koštac s problemima iz prošlosti.

Zdravlje – Vaše se zdravlje bitno popravilo, imate dovoljno energije koja vam pomaže u svladavanju svih napora. Jedini problem može vam zadavati nesanica i psihički nemir pa se nastojite što više opuštati ili meditirati.

Najbolji dan: 23. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – Neplanirane okolnosti poput neslaganja s kolegama, duljeg putovanja, sporosti birokracije, zametanja važne pošiljke ili blokiranog računa neke tvrtke, mogle bi onemogućiti vaše planove. Organizirajte se.

Ljubav – Partneru ćete štošta zamjerati, a istodobno nećete biti sposobni prihvatiti kritiku na svoj račun. Slobodne Vage, ne dopustite rodbini ili roditeljima da se upleće u vaše privatne stvari. Ne morate se nikome opravdavati zbog svog načina života.

Zdravlje – Nemojte se zatvarati u kuću. Boravak na svježem zraku će vam iznimno goditi, no ne šećite u vrijeme najvećih vrućina. Sjajno raspoloženi, tjedan ćete provesti baveći se raznim aktivnostima.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Izvrsno ćete se snalaziti u stresnim situacijama, osobito u onima koje iziskuju brzu prilagodbu, pregovaranje i uvjeravanje. Mogli biste češće odlaziti na putovanja, biti zaduženi za odnose s javnošću.

Ljubav – Više ćete držati do braka i veze te ulagati truda i energije kako biste svoju ljubav očuvali od vanjskih izazova. Moguća je ljubav na prvi pogled ili snažna privlačnost s nekim s kime ste imali nedorečen odnos. Vezani Škorpioni bliskiji su s partnerom.

Zdravlje – Osjećate nezadovoljstvo i tjeskobu, iako ne znate što je uzrok takvim stanjima. Možda ste predugo biti izloženi stresnim situacijama koje su iscrpile vaše energetske zalihe. Nije naodmet provjeriti krvnu sliku.

Najbolji dan: 28. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Vaš način izražavanja misli i osjećaja neće biti jasan suradnicima. Smatrat će da nešto od njih krijete, predbacivati vam da ste odsutni duhom ili nedovoljno angažirani. Probajte se usredotočiti.

Ljubav – Traženi ste i omiljeni u društvu, što će vam donijeti mnoštvo poziva za izlazak i zabave. Slobodni, obratite pozornost na zanimljivu osobu koja će vas osvojiti ne samo privlačnim izgledom, nego i zavidnim intelektualnim sposobnostima.

Zdravlje – Unatoč boležljivosti i padu energije, vedrina i optimizam Strijelcima neće dopustiti da upadnu u tužno raspoloženje. No pripazite se pojačanoj sklonosti virusnim infekcijama, a neke bi mogao mučiti dugotrajan kašalj.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 27. lipnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Možda vam se poslovni teret čini prevelik, no većina vas će isplivati iz krize jača i sposobnija. Suočeni ste sa stvarnošću, ali istodobno motivirani za odlučujuće promjene.

Ljubav – U jednom ćete se trenutku savršeno razumjeti s partnerom, a već u sljedećem žestoko porječkati. Prolazeći kroz sukobe i preispitivanja, riješit ćete neke temeljne probleme odnosa s partnerom. Samcima Jarcima ususret ide nova ljubavna veza!

Zdravlje – Moguće su prolazne glavobolje ili migrene. Boravite što više vremena na svježem zraku, ali izbjegavajte kretanja u vrijeme velikih vrućina. Skloni ste raznim nezgodama pa se pazite ozljeda i padova.

Najbolji dan: 23. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Naporne obaveze prisiljavat će vas na veća odricanja, ali ustrajte u svom radu. Pripazite na komunikaciju s nadređenima i nemojte se ponašati kao da vas nije briga što neki poslovi nisu dobro obavljeni.

Ljubav – Poslovne će zavrzlame utjecati na privatni život Vodenjaka, stoga će svađe oko sitnica postati uobičajenima. Da biste očuvali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite partneru što vas ustvari tišti. Izbjegavajte flert na poslu – neće dobro završiti!

Zdravlje – Mnogi među vama osjećat će se iscrpljeno. Kako biste malo ojačali živce, konzumirajte više hrane bogate B vitaminom, poput mahunarki, žitarica ili mesa. Zbog sklonosti virozama, ojačajte imunitet vitaminima.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 24. lipnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Vaši će talenti i sposobnosti doći do izražaja. Podarit ćete dašak kreativnosti u sve što budete činili. Osobiti pečat odlikovat će vaše uratke i ucijepiti im prepoznatljivost. Jako ste kreativni.

Ljubav – Iznenadit ćete partnera istančanim analizama. Uspješno ćete raščistiti sve nesporazume, što će dobro djelovati na vaše raspoloženje. Vikend donosi ljubavni uspjeh, a nekima čak i sudbonosni trenutak – vjenčanje. Slobodne Ribe će se u nekoga jako zaljubiti.

Zdravlje – Osjetit ćete veliko poboljšanje i to prvenstveno u vidu boljeg raspoloženja i porasta energije. Sunce u vama naklonjenom znaku Raka, bit će zaslužno za vašu vitalnost pa ćete dobro podnositi napore.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja