Ljeto je počelo! Zgodna mama Hajdukovca ‘uskočila’ u tange pa izvela još jedan skok u more

Ljeto je počelo! Zgodna mama Hajdukovca ‘uskočila’ u tange pa izvela još jedan skok u more

Ljeto je službeno počelo, a fitnes trenerica i profesorica kineziologinje Renata Lovrinčević Buljan već neko vrijeme iskorištava tople dane za kupanje na splitskim plažama. Majka Hajdukovog vratara Borne Buljana i jučer je uskočila u kupači kostim i skakala na glavu.

– Prvi dan ljeta Ok. Može li otvaranje s plavim kupaćim kostimom – upitala je pratitelje u novoj Instagram objavi.

FOTO: INSTAGRAM

Objavila je i snimku svog skoka na glavu i pokazala uvijek savršenu liniju.

Foto: screenshoot/Instagram

Foto: screenshoot/Instagram

– Ne volim kad svi pišu ‘seksepilna mama’, nitko ne vidi da sam vrijedna, marljiva, da se trudim, radim… vide samo taj seksepil, to ne volim, ali očito je to danas moderno – komentirala je jednom prilikom Renata.

Specijalizirala je rehabilitaciju i iza sebe ima 23 godine iskustva. Aktivna je na Instagramu, gdje pratitelje svakodnevno informira o vježbama i dijeli razne recepte zdrave prehrane. Radi s invalidima, ljudima koji pate od anoreksije ili pretilosti, posljedica moždanog udara, bolnih leđa…

FOTO: INSTAGRAM

Sve to ne bi bilo moguće da ona sama nije zdrava i u formi. Mediji često hvale njezinu zavidnu liniju, iza koje se kriju godine rada.

– Ovo kako izgledam samo je rezultat mojeg rada dok služim drugima. Imam po 20 ljudi na dan, ja sebe ne uspijem trenirati. Svaki dan prenosim utege, potežem noge, ruke – ispričala nam je prije nekoliko mjeseci.

FOTO: INSTAGRAM