Štene zlatnog retrivera uživa u prskanju vodom. Snimka je hit

Štene zlatnog retrivera uživa u prskanju vodom. Snimka je hit

DRESIRANJE štenaca često je zahtijevan, a ponekad i zamoran pothvat, pa nije čudo da vlasnici iskušavaju različite tehnike s pomoću kojih će štence odvratiti od lošeg ponašanja. Jedna korisnica TikToka na svom je profilu podijelila video u kojem prikazuje iskustvo treniranja svog štenca s raspršivačem za vodu.

Naime, kupila je raspršivač i planirala ga koristiti kao sredstvo kojim će malog Simbu pošpricati kada radi stvari koje ne smije. Na njezino iznenađenje, Simba se niti najmanje nije uplašio mlaza koji je izašao iz raspršivača, već je u njemu uživao.

Video s preko 100.000 lajkova prikazuje Simbu koji, umjesto da bježi od kapljica vode koje mu padaju po njušci, približava joj se sve više i traži vlasnicu da ga ponovno pošprica.

“Simba će odrasti u veoma razmaženog dečka, osjećam to. Zahtijevat će špricanje barem jednom tjedno”, komentirala je vlasnica svoj neuspjeli pokušaj treninga.

„Učinila si ovo pravim spa iskustvom za njega“, „Ovo je osvježavajuća vodena maglica, kome se ne bi svidjela“ i „To je zlatni retriver, naravno da voli vodu“, neki su od komentara ispod videa., piše Index.hr