Vruće fotke! Žanamari pokazala guzu u tangama: ‘Porice, madeži, crveni obrazi, strijice’

Vruće fotke! Žanamari pokazala guzu u tangama: ‘Porice, madeži, crveni obrazi, strijice’

Naime, zgodna pjevačica pozirala je na plaži u badiću boje breskve. Na seriji fotografija pokazala je i guzu u crnim tangicama.

Naša pjevačica Žanamari Perčić poznata je po tome što puno trenira te oduševljava svojom linijom, a sada to dvoje spojila i oduševila pratitelje fotografijom. Naime, zgodna pjevačica pozirala je na plaži u u dvodijelnom badiću boje breskve. Na seriji fotografija pokazala je i guzu u crnim tangicama. 

– Sezona pjegica, bez truna make up-a… porice, madeži, crveni obrazi, strijice… I love it all(hr. volim to sve) – napisala je Žanamari uz fotografiju. Ispod objave nagomilali su se brojni komentari njenih pratitelja koji su joj pisali da izgleda odlično i seksi, dok su joj drugi stavljali emotikone vatre i srca. 

FOTO: INSTAGRAM

Žanamari je ranije pozirala u uskim tajicama koje su naglasila njezine obline, a pokazala je i trbuh jer top koji je nosila nije pokrivao taj dio tijela. „Jako dobro ti stoji“, „Predivna si“, „Slatka si“, pisali su joj pratitelji koji su je malo poslije toga mogli vidjeti i u još jednom vrućem izdanju.

Žanamari je tada najavila izlazak svoje nove pjesme, a otkrila je i kakvu je kombinaciju nosila na snimanju spota. Pjevačica je nosila crnu haljinu čija je tkanina bila prozirna te po sebi imala kamenčiće žarkih boja. Ovakva tkanina naglasila je njezine obline što su primijetili i brojni pratitelji. Osim toga, Žanamari je imala raspuštenu kosu koju je blago uvila. „Lijepa si“, „Sviđa mi se to što nosiš“, „Extra izgledaš“, „Nevjerojatno“, pisali su joj pratitelji. 

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, Perčić je nedavno bila u Londonu te se javila iz tog grada i ponovno oduševila. Pjevačica je kao i inače podijelila neke svoje fotografije na kojima je oduševila svojom linijom i oblinama. Na jednoj od fotografija Žanamari je pozirala u trapericama i smeđem topu kojom je istaknula obline, a na idućoj fotografiji crnom dekoltiranom haljinom istaknula je i svoj dekolte. “Predivna”, “Wow”, pisali su joj pratitelji u komentarima.

Nedavno je objavila i fotografiju ispod koje je dodala samo jednu riječ i time oduševila brojne obožavatelje, među kojima su i poznate Hrvatice. – Promjena – kratko je napisala pjevačica ispod slika na kojima je otkrila da je postala plavuša te da je ošišala šiške. , prenosi večernji