STRAŠNA NESREĆA: U sudaru dva auta troje mladih teško ozlijeđeno

STRAŠNA NESREĆA: U sudaru dva auta troje mladih teško ozlijeđeno

U četvrtak oko 22.40 došlo je do sudara dvaju vozila u Gornjem Desincu. U prometnoj nesreći na mjestu događaja teško su ozlijeđeni svi sudionici prometne nesreće. 21-godišnjem vozaču iz osobnog automobila marke Peugeot liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, 29-godišnjem vozaču iz osobnog automobila marke BMW liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a putniku iz osobnog automobila marke BMW liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, javljaju 24 sata.

Foto: DVD Jastrebarsko

Kako je priopćila zagrebačka policija, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kroz naseljeno mjesto Gornji Desinec, Zagrebačkom ulicom iz smjera zapada u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s ulicom Franje Ljubetića skrenuo je u lijevo prema kolniku ulice Franje Ljubetića, a da prethodno nije propustio sva vozila koja nailaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja za ravno, uslijed čega je na prednju desnu bočnu stranu njegovog automobila, prednjim djelom naletio osobni automobil marke BMW, riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera, to jest iz smjera istoka u smjeru zapada i koji je svojim vozilom u raskrižju zadržavao smjer kretanja za ravno.

Foto: DVD Jastrebarsko

Nakon sudara od naleta, osobni automobil marke Peugeot odbačen je unatrag u smjeru zapada gdje je u nekontroliranom kretanju sletio s kolnika u kanal oborinskih voda, a dok je osobni automobil marke BMW u nekontroliranom kretanju sletio u kanal oborinskih voda gdje je došlo do prevrtanja na krov.

Policija je također očevidom utvrdila kako 21-godišnji vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je izletio iz vozila, a nisu bili vezani ni 29-godišnji vozač i 32-godišnji putnik osobnog automobila BMW.