Gdje je nestala Saša iz ‘Braka’? Bojanu je zamjerala preglasno disanje, evo čime se danas bavi

Gdje je nestala Saša iz ‘Braka’? Bojanu je zamjerala preglasno disanje, evo čime se danas bavi

Saša se nakon showa ‘Brak na prvu’ povukla iz javnosti. Nedavno se pohvalila i da je otvorila sezonu kupanja, a često joj se u komentarima javi i majka Hajdukovog vratara, Renata Lovrinčević Buljan

U trećoj sezoni showa ‘Brak na prvu‘ gledatelji su pratili turbulentan odnos između Saše Đorić i bivše ‘Big Brother’ zvijezde, Bojana Mrđenovića. Od samoga početka emisije Bojan i Saša nisu kliknuli. Vjenčanje je samo na romantičnim fotografijama izgledalo idilično, a već je ono bilo naznaka da njih dvoje najvjerojatnije neće dugo izdržati.

Medeni mjesec je bio buran, a zajednički život nije ni postojao. Po prvi put u showu, jedan je par živio odvojeno. Saša je bila u hotelu, a Bojan u stanu koji je bio predviđen za njih dvoje., prenose 24sata

Foto: RTL

Zamjerala mu je preglasno disanje, govorila da joj ne paše energetski te da mu ne može biti niti prijateljica. Na posljednjoj ceremoniji za parove, Saša i Bojan, prvi put su se složili te napisali ‘odlazim’.

Saša se nakon showa povukla iz javnosti, a danas živi miran život. Ako je suditi prema objava na društvenim mrežama, Saša uživa u Dalmaciji te je instruktorica joge i pilatesa. 

– Iskusite moć intenzivnog kardio trening, zabavite se i uživajte dok definirate svoje tijelo, poboljšavate ravnotežu i oblikujte mišiće – napisala je na društvenim mrežama ranije.

Foto: Instagram

Često se pohvali fotkama iz prirode, a voli biciklirati i planinariti.

Nedavno se pohvalila i da je otvorila sezonu kupanja, a često joj se u komentarima na društvenim mrežama javi i majka Hajdukovog vratara, Renata Lovrinčević Buljan.

Foto: Instagram