Novi veliki uspjeh Baby Lasagne! Održat će 21 koncert u 16 država, svi ga željno iščekuju

Novi veliki uspjeh Baby Lasagne! Održat će 21 koncert u 16 država, svi ga željno iščekuju

Baby Lasagna ne prestaj nizati uspjehe, a da će uskoro posjetit 16 država i održati 21 koncert, ni sam se nije nadao

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić najavio je danas veliku europsku i britansku turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025. Producirana od strane Live Nation, najveće svjetske promotorske kuće, turneja će Baby Lasagnu odvesti u 16 država i na 21 koncert kroz period od šest tjedana. 

Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca unaprijed, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Osim toga, Baby Lasagna radi punom parom pa je najavio i novi singl te video spot za pjesmu, a čiji se izlazak očekuje krajem ovog mjeseca. Nastavak je to ujedno i velikog globalnog hita “Rim Tim Tagi Dim“, pjesme s uvjerljivo najviše glasova publike na ovogodišnjoj Euroviziji, koja trenutno broji više od 36 milijuna streamova na platformi Spotify., piše Vecernji.hr