Baby Lasagna posjetio bolnicu kojoj je donirao 25.000 eura

Baby Lasagna posjetio bolnicu kojoj je donirao 25.000 eura

Marku je u svibnju Vlada RH dodijelila nagradu zbog uspjeha na Eurosongu koju je on odlučio donirati zavodima u Klinici za dječje bolesti Zagreb i u KBC-u Zagreb

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, je u svibnju dobio novčanu nagradu u iznosu od 50.000 eura koju mu je dodijelila Vlada RH zbog uspjeha na Eurosongu. Svoju je nagradu odlučio donirati zavodima u Klinici za dječje bolesti Zagreb i u KBC-u Zagreb. U srijedu je Marko posjetio Kliniku za dječje bolesti Zagreb čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’ donirao 25.000 eura.

– Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju – priopćili su iz KDB-a, prenosi HRT.

Inače, odjel se koristi visokodiferentnim pretragama uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi. Iste pretrage su važne i kritične za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb djece iz cijele Hrvatske.

Ravnatelj bolnice Goran Roić se još jednom zahvalio Baby Lasagni na donaciji te rekao kako su njegovi mali pacijenti veliki fanovi našeg predstavnika na Eurosongu te da iščekuju njegov ponovni dolazak., piše 24sata.