Zvijezda ‘Bridgertona’ tvrdi da su njene savršene, a evo kakve su grudi momcima idealne

Zvijezda ‘Bridgertona’ tvrdi da su njene savršene, a evo kakve su grudi momcima idealne

Nicola Coughlan, koja glumi Penelope Featherington, smatra da su njezine grudi savršene te kao takve imaju jednu od ‘vodećih uloga’ u novoj sezoni, u kojoj ona i Colin Bridgerton proživljavaju – privatnu dramu

Mnogi su jedva čekali novu sezonu Bridgertona, koji se pretvorio u pravu sapunicu. Kostimi su raskošni, ne može se više definirati o kojoj je povijesnoj etapi riječ jer – svega tu ima.

I pritom se ima za čime uzdisati – velike grudi Nicole Coughlan u prvom su planu, njezine haljine s korzetom uistinu ih naglašavaju. Iako, dakle, ne možemo točno odrediti o kojoj se povijesnoj etapi radi prema samim kostimima, no ona bi bila odjevena u neku varijantu empira – stila koji je krasio kraj 18. stoljeća, a onda se vratio na scenu početkom prošloga.

FOTO: INSTAGRAM

Bazirana na romanima Julije Quinn, serija je postala masovni fenomen i najgledanija na Netflixu na svim jezicima. Postala je moderna vintage sapunica s miksanim kostimima, kičastim frizurama, kraljicom, dvorom, ljubavi, patnjom, ekstremnim floralnim ukrasima i raskošnim siluetama.

Kad se vratimo u realnost – sama se glumica, koja tako hrabro nosi vlastitu siluetu jer danas je vrijeme raznolikosti, suočava s raznim kritikama.

Naime, kaže da je kritiziraju jer nije mršavija.

– Znaš da mi je teško. Zato što mislim da žene s mojim tipom tijela, žene sa savršenim grudima, ne vidimo dovoljno na ekranu – komentirala je, piše El Pais.

Iako se ovdje, naravno, radi o haljini, odnosno formi koja uistinu oblikuje figuru, činjenica je da je Nicola ne tako klasična glavna uloga, naročito u seriji koja je postala hit za više generacija. I to ne samo za mame koje su nekada gledale ‘Orkanske visove’ i razne ‘Ponose i predrasude’.

FOTO: INSTAGRAM

Čak je i njezina uloga u priči značajna – ona se na početku osjeća nevidljivom, upravo radi ‘manjka ljepote’, smatra se ‘ružnom’. No kroz sve te epizode dolazi u prvi plan i to ne samo radi toga što piše tračeve koje svi čitaju, već i njezina figura polako, ali sigurno osvaja ekran.

U skladu je to sa svijetom mode, ljepote i šoubiznisa koji se uporno trudi dati nam do znanja da zna da nisu samo mršavice lijepe. Uostalom, ima niz super tankih cura u toj seriji, stoga nije čudo da se jedinstvena Nicola istaknula.

Kostimi s korzetima su joj u tome pomogli, kao i dramatična ljubavna priča, no činjenica je da je kao takva pravo osvježenje u svijetu predefiniranih, likova očekivanog izgleda.

Svakako dobra vijest i olakotna okolnost za samopouzdanje za sve one koje nisu savršene, a takva je velika većina.

A savršena veličina grudi – je ona koju imate, svakako, bez obzira na ideale, modne trendove i razne ideje raznih dizajnera.

Momci otkrili kakve su im grudi idealne

Prosječna veličina košarica grudnjaka koje nose Hrvatice je B – što se može svrstati u manje grudi. Za usporedbu, veličine košarica idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F… Grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A košarica, piše na stranici worlddata.info.

MOMCI VOLE GRUDI SREDNJE VELIČINE

Čini se kako postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama tipa – “što veće to bolje”. Zapravo, većina njih preferira žene s grudima srednje veličine.

Prema američkom istraživanju u kojem je sudjelovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Europe, idealna veličina grudi je srednja – niti premale, niti prevelike. Košarica grudnjaka koja pokriva muški ideal ljepote grudi bila bi ona veličine C.

Više od polovice muškaraca (njih 53,6 posto) izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najradije pogleda njih 35,3 posto dok je malim dojkama prezadovoljno 11 posto momaka. 

Iako, rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi – veličine B košarica.

Muškarci koji su u vezama u 70 posto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerica, prenosi askmen.com.

EVO GDJE ŽIVE ŽENE S NAJVEĆIM GRUDIMA

Istraživači su uspoređivali volumen dojki i veličinu košarica grudnjaka. 

Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gdje žive one s najvećim grudima na svijetu, a gdje s najmanjim – rekorderke su Amerikanke (bjelkinje) dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke…, prenose 24sata