Nijemci tvrde da imaju informacije iz Dalićevog stožera, evo tko bi trebao na “klupu”

Nijemci tvrde da imaju informacije iz Dalićevog stožera, evo tko bi trebao na “klupu”

Hrvatska nogometna reprezentacija se sprema za ključnu utakmicu protiv Albanije.

Nakon teškog poraza od Španjolske koji je bio ‘hladan tuš’ za Vatrene, u tijeku su pripreme za susret protiv Albanije koji bi mogao biti i presudan u raspletu skupine., prenosi SK

Poslije utakmice sa Španjolskom, postava koju je izveo Zlatko Dalić, bila je za mnoge suspektna, a priča se o eventualnim promjenama u prvih 11 za Albaniju.

Ugledni njemački medij Bild, odnosno njihov novinar Roberto Lamprecht tvrdi da posjeduje informacije iz hrvatskog stožera te donosi promjene koje bi Dalić trebao napraviti u odnosu na utakmicu sa Španjolskom.

“Superzvijezda ide na klupu! Bit će promjena u početnoj postavi. Stoper Marin Pongračić, koji je kod dva primljena gola loše reagirao, ispada iz postave. Njegovu poziciju vjerojatno preuzima Martin Erlić. Također je moguće da Joško Gvardiol s lijevog beka prijeđe na poziciju stopera, a da Borna Sosa ili Josip Juranović zauzmu poziciju lijevog beka.”

Kao najvažnija promjena, ističe se stavljanje Marcela Brozovića na klupu:

“Najzvučnija promjena je izgledna u veznom redu. Superzvijezda Marcelo Brozović trpi kritike nakon slabe igre protiv Španjolske na poziciji šestice. Brozoviću od prelaska u Al-Nassr prošlog ljeta nedostaje natjecanja na najvišoj razini. Umjesto Brozovića, u početnu postavu protiv Albanije ulazi Mario Pašalić”, pišu Nijemci.

Zanimljivo, nisu se spominjale promjene u napadačkom redu. Podsjećamo, utakmicu protiv Španjolske, Dalić je započeo s Kramarićem i Majerom na krilima te Budimirom na poziciji centralnog napadača.

U tom slučaju, postava Hrvatske bi trebala izgledati ovako:

Livaković – Sosa, Gvardiol, Erlić, Stanišić – Kovačić, Modrić, Pašalić – Kramarić, Budimir, Majer