FOTO Vozač se bori za život: noćas izletio s ceste

FOTO Vozač se bori za život: noćas izletio s ceste

Foto: POLICIJSKA UPRAVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom

Vozač se bori za život nakon što je iza ponoći izletio s ceste u Međimurju.

“Noćas, 25 minuta nakon ponoći u Lopatincu dogodila se prometna nesreća u kojoj je 50-godišnji vozač osobnog automobila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Ulicom Ivana Gorana Kovačića.

U dvostrukom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad upravljanjem vozilom te je izletio izvan kolnika.

Potom je prednjim bočnim dijelom udario u metalno-betonski most za prelazak pješaka, a u nastavku kretanja i u cijev propusnog mosta na prilazu obiteljske kuće. Nakon udara u betonski propusni most došlo je do rotacije vozila, koje se zaustavilo na prilazu kuće.

Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Vozač osobnog automobila za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas te je upravljao za vrijeme dok mu je istekla valjanost vozačke dozvole (istek 2018. godine)”, rekli su u međimurskoj policiji., doznaje danica