Evo zašto je Mladen Grdović privatnim avionom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai

Evo zašto je Mladen Grdović privatnim avionom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai

Imućni arapski šeik veliki je Grdovićev fan pa je po njega poslao svoj privatni zrakoplov. Htio je da mu Mladen pjeva na proslavi.

Glazbenik Mladen Grdović ima velikog obožavatelja u Dubaiju. Imućni arapski šeik veliki je Grdovićev fan pa je po njega poslao svoj privatni zrakoplov. Htio je da mu Mladen pjeva na proslavi. 
“Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija”, rekao je pjevač za In Magazin

Osim u privatnom avionu, Mladen je dobio i priliku provozati se u jednom od šeikovih skupocjenih automobila. Objasnio je i kako se u šeikovu uredu vrte njegove pjesme. 

“Uvijek se u njegovom uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli Dalmatinac sam!” rekao je Grdović. 
Otkrio je i da šeik zna riječi pjesama. 

“Zna! Pjeva: ‘Dalmatinac sam, tu sam rođen ja…” dodao je Mladen. 

Podsjetimo, Mladen Grdović ove godine slavi 45 godina karijere, a tim je povodom gostovao u “Dalibor Petko Showu” u ožujku: – Ovih 45 godina bilo mi je lipo. Sretan sam što sam živ i zdrav, da još uvijek mogu zabavljati publiku. Jedino za čim žalim jest što nisam mogao imati istodobno i sportsku i pjevačku karijeru – izjavio je Grdović, koji je nedavno objavio i novi CD “Za šaku ljubavi”, koji je već nekoliko tjedana najprodavaniji album u Hrvatskoj., doznaje večernji