Novi okršaj na javnoj sceni! Sukobili se Jacques i chef oko kilograma: ‘Lijep pozdrav od debelog’

Novi okršaj na javnoj sceni! Sukobili se Jacques i chef oko kilograma: ‘Lijep pozdrav od debelog’

Glazbenik Jacques Houdek nije ostao dužan kulinarskom chefu Davidu Skoki te su se sukobili u komentarima ispod njegova videa gdje daje savjete o prehrani.

Kulinarski chef David Skoko u svom je nedavnom intervjuu dao savjet Hrvatima po pitanju prehrane, a na to se u komentarima na društvenim mrežama oglasio i glazbenik Jacques Houdek. “Hrvatskoj naciji bih preporučio da počnu zdravije jesti jer ste debeli. Znači jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda… To je koma!”, počeo je Skoko.

“Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje”, zaključio je poznati hrvatski chef. Na te njegove riječi reagirao je poznati pjevač koji je u komentaru žestoko osudio Skoku. Houdek je cijeli komentar napisao velikim slovima, što sugerira vikanje.

“Nevjerojatno bahato, i neprimjereno ponašanje. Osobito, ova gestikulacija rukama, prema ustima, uz ‘prikladan‘ izraz lica. Fuj. OK, shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati. Nadam se da Vam je sad lakše, nakon što ste se ovdje, na ovakav način, ‘ispromovirali‘. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog”, napisao je u komentaru pjevač., prenosi večernji