Nives Celzijus pokazala kako se urediti za pet eura: ‘I da staviš na sebe vreću, bila bi super!’

Nives Celzijus pokazala kako se urediti za pet eura: ‘I da staviš na sebe vreću, bila bi super!’

Pratitelji su zaključili da nije važno kako izgleda kreacija, nego tko je nosi

Kako vam se sviđa moja haljina od 5 eura?, pitala je pjevačica Nives Celzijus (42) svoje pratitelje dok je pozirala u kreaciji s cvjetnim uzorkom. Bilo je to ispred hotela u Tisnom, gdje već neko vrijeme puni baterije za nadolazeće projekte.

– I da staviš na sebe vreću, bila bi super! – hvalili su je u nedjelju pratitelji na Instagramu. Zaključili su da nije važno kako izgleda kreacija, nego tko je nosi.


Foto: Instagram

– Bolja ti je ova haljina od 5 eura, nego ona od 5000 – pisali su dalje.

Ovu ljetnu kombinaciju upotpunila je Louis Vuitton torbicom i bež cipelama. Mnogima se svidjela i njezina kosa, koju je ovog puta odlučila skupiti u punđu.

– Predivna ti je frizura i šminka isto – komentirala je voditeljica Ecija Belošević.

Ipak, u prvom planu bila je tetovaža maslinove grančice na Nivesinom rebru.

– Brutalno je – zaključili su pratitelji.

Foto: Instagram

Redovito daje podršku našim najboljim nogometašima, tako je bilo i prije zadnjih nekoliko prvenstava, a s njih se Hrvatska vratila s medaljama. Odjeća je uz Nives uvijek usklađena, bila to crvena haljina ili samo ogrnuta u zastavu. No kako sama kaže, sve za sreću i uspjeh nogometne reprezentacije na još jednom velikom natjecanju.

– Naravno da se nadam još jednom velikom uspjehu ‘vatrenih’. Velika sam njihova navijačica, vjerujem u još jedan odličan turnir i veliki uspjeh – dodala je Nives.

Foto: Privatni album

, piše 24sata.