Lidija Bačić ima radno ljeto: Nije mi teško pjevati više koncerata odjednom jer volim publiku…

Lidija Bačić ima radno ljeto: Nije mi teško pjevati više koncerata odjednom jer volim publiku…

Radno ljeto čeka našu lijepu pjevačicu koja je oduševila sve duetom s Draženom Zečićem na CMC festivalu

Pjevačica Lidija Bačić radi punom parom ove sezone. Prošlog vikenda održala je dva koncerta u Sloveniji, a čekaju je i nastupi kroz ljeto od Pule, Barbana do Tribunja, Dubrovnika i mnogih ostalih hrvatskih gradova.

– Nikad mi nije teško pjevati i dva, tri koncerta u nizu u tri različita mjesta jer volim pjevati, volim energiju publike koja me dočeka i pjeva sa mnom – rekla nam je atraktivna Splićanka Lidija.

Ona je na ovogodišnjem CMC festivalu predstavila se s pjesmom “Nemam više ni snage ni volje” koju izvodi s Draženom Zečićem. Za taj duet dobili su i nagradu za najbolju pjesmu festivala.

Pjesma je postala pravi radijski hit pa je čak nominirana i za nagradu Cesarica, a Lidija ju je prvi put izvela prošlog vikenda uživo sa svojim bendom pred slovenskom publikom koja već voli ovu pjesmu kao i Lidijine druge hitove poput “Prokleto dobro ljubiš”, “Solo”, “Viski”, “Vozačka dozvola”, “Sat otkucava”, “Neka nova ljubav” i “Adrenalina”.

– Radno ljeto je ispred mene, ali to i volim, koncerti i jesu smisao i najveće zadovoljstvo kada si pjevačica ili pjevač – zaključila je Lidija Bačić., prenose 24sata