Simona Mijoković se požalila: ‘Jako malo je onih koji žele komunicirati i privatno i javno’

Simona Mijoković se požalila: ‘Jako malo je onih koji žele komunicirati i privatno i javno’

Simona je proslavila 40. rođendan. U četvrtak je objavila i fotografije s proslave, a napisala je i poduži status u kojem je zahvalila svima koji su joj čestitali.

Majka petero djece i nekadašnja manekenka koja je definitivno bila pravi sinonim za showbiznis – Simona Mijoković, nekadašnja Gotovac, aktivna je samo na društvenoj mreži Facebook, a ondje ponekad podijeli i neki detalj iz privatnog života. Tako je u ponedjeljak objavila predivnu fotografiju koja je oduševila mnoge. Dobila je pohvale na račun svojeg mladolikog izgleda dok je na torti puhala svjećice s brojevima četiri i nula, odnosno 40. U četvrtak je objavila i fotografije s proslave, a napisala je i poduži status u kojem je zahvalila svima koji su joj čestitali. 

– Dragi prijatelji, hvala od sveg, sveg srca svima tko mi je čestitao rođendan. Kažu mi često neke prijateljice : ‘kako ti se da odgovarati na “tolike” poruke? – DA mi se, s svom ljubavlju i pažnjom darujući vrijeme isto kao što si i druga duša našla vrijeme i ljubav da mi pošalje poruku – započela je Simona. 

– Često kad nekim svojim prijateljicama, poznanicama nešto  komentiram, većinom ne dobijem poruku natrag, možda naljepnicu   ili ti ga ‘like’. Nekad napišu. Ali jakooo malo je duša onih koje vjerno čuvam, koje znaju i žele komunicirati i privatno i javno. Zato sam mome malom srcu  rekla da ću uvijek biti ‘ ta’ koja će se trudit odgovarati, koja će se truditi tom nekome pisati… nekada mi možda ne uspije i oprostite mi na tome ,nekada možda nekome i ne odgovorim isto mi oprostite. Ali svim srcem trudim se – poručila je Mijoković. , prenosi večernji